4. maaliskuuta 2014

Miss Fitness or Miss Bride

Turhamainen morsian täällä hei! Kasvohoito, sokerointi, suihkurusketus, geelikynnet, meikkaus, kampaus, ruokavalio, lisäravinteet, proteiinit, treeniohjelma.. samoilla ohjeilla valmistaudutaan Miss Fitness -kisoihin. Mutta ei, tämä nainen valmistautuu häihin!

Hääpäivä varmasti yksi naisen tärkeimmistä päivistä, mutta kyllä viimeistään tänään oli sellainen olo, että olenkohan jo riittävästi seonnut. Kävin suihkurusketuksessa testimielessä ja siellä kopissa alasti kädet ojossa tuulettimen ääressä seistessä ja värin kuivumista odotellessa tuli mieleeni, että ehkä naimisiin pääsee helpommallakin (ja halvemmalla). Tällä hetkellä näytän ruskealta teddy-karhulta - rusketusväri jäi kiinni vaaleisiin ihokarvoihini ja suihkussa ei saa käydä ennen huomista aamua. Toivottavasti aamulla alta kuoriutuu hehkeä summer glow - tai jään kotitoimistolle.

Ulkonäöstä tulee tietysti huolehdittua normaalistikin, mutta nyt olen panostanut ulkokuoreeni entistä enemmän. Olen omaksunut uusia kauneusrutiineja, vaikka monet niistä ovat jääneet toistaiseksi.. vain yrityksiksi. Nyt ymmärrän miten vaikeaa on muuttaa elämäntapoja! En ole vieläkään päässyt kokonaan irti suklaariippuvuudestani, mutta yritän mennä aikaisemmin nukkumaan (ei tosin ole vielä onnistunut), yritän syödä terveellisemmin, yritän urheilla määrätietoisemmin, ja yritän hoitaa ihoani huolellisemmin (ekat rypyt näkyy jo). Mietin itsekin FitFarmin dieettiohjelmia, mutta päätin aloittaa terveyskuurini itse ilman maksettuja ohjelmia.

Luonnollisesti lähestyvä hääpäivä on kaikkien uhrausten syy ja tosiaan sen arvoinen, mutta sen lisäksi on kiva lähteä häämatkalle tropiikin auringon alle kauniina, karvattomana, (jo valmiiksi) ruskeana ja hyväkuntoisena. ;-) Ja onnellisena siitä, että hääpäivän häslinki on ohi ja rentoutuminen alkaa.

Kuva


2 kommenttia:

  1. Hyvä teksti, mäkin olen meinaan vasta nyt ruvennut ajautumaan noihin kaiken maailman "kauneushömpötyksiin". Toisaalta eihän se koskaan pahasta ole itseensä ja hyvinvointiinsa panostaa eli onneksi siis nämä häät tulivat tähän hyvänä tekosyynä. :)
    PS.Toi paita olis aika huippu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tämä kaikki saa panostamaan terveyteen ja hyvinvointiin myös häiden jälkeen. Mulla ei ole ainakaan aikomuksena rupsahtaa häiden jälkeen. Tästä alku paremmalle elämälle..? ;-)

      Poista