11. maaliskuuta 2014

Kustomoidut hääkengät?

Vaikka ostinkin jo kovalla rahalla kauniit hääkengät, en malta olla himoitsetta sattumalta löytämäni Shoes of Prey -nettisivuston mahdollisuuksia. Täällä voi itse suunnitella omat kenkänsä, ja hinta määräytyy matriaali- ja muiden valintojen mukaan. Jos ei halua suunnitella omia kenkiä, voi selailla valmiiden kenkien valikoimaa. Valikoimissa on mielettömän upeita luomuksia, josta löytää vaativampikin morsian uniikit kengät. Kenkiä saa kokohaitarilla 31-49 eli isojalkaisemmatkin löytävät itselleen kauniit kengät.

Testailin kenkäsuunnittelutyökalua, ja rakensin itselleni näin söpöt hääkengät. Materiaalina on liila nahka, remmin päällä on vaaleamman liilaa silkkiä. Mitäs sanotte näistä? Hintaa näille tulisi 179€, päälle postitukset. Ei ihan hirveän paha summa..

Kuva

Vähän villimmälle morsiammelle kävisi näinkin rohkeat kengät. Näillähän voisi myös lähteä sambakarnevaaleille. ;-)

Kuva
 


5 kommenttia:

  1. Aika upeita luomuksia! Täytyykin käydä tutustumassa. Noista sinun suunnittelemistasi tulee mieleen eilisestä Sinkkuelämästä Carrien ihanuudet.

    VastaaPoista
  2. Jopas on suorastaan taideteoksia!

    VastaaPoista
  3. Noi on aika upeita. Vaikuttaa olevan aika hyvät muokkausmahdollisuudet kengissä, harmi vaan että toimitus kestää 4-6 viikkoa.

    VastaaPoista
  4. Iiiks miten upeita!

    Mä muuten vastasin sun kommenttiin vihdoin siinä Superdieetti-hommassa. Anteeksi etten huomannut sitä aiemmin :/ http://blackblingwhite.blogspot.fi/2014/01/toimiva-morsiandieetti-jalkipuhetta.html

    VastaaPoista