23. maaliskuuta 2014

Bubbles, hearts and roses

Shoppailtiin netistä ensimmäiset hääkoristeet ja saatiin tänään paketillinen liilaa häätavaraa! 

Monista vaihtoehdoista huolimatta päädyimme kuitenkin aika perinteisiin saippuakupliin. Tilasimme 96kpl liilakorkkisia timantinmuotoisia saippuakuplapulloa. Toivottavasti tosin meidän kirkosta poistumisesta ei tule liian hiljainen hetki vieraiden puhaltaessa suut mutrulla saippuakuplia. Ollaan tämän takia ohjeistettu bestmanit ja kaasot pitämään pientä hurraa-huutoa kun poistumme kirkosta. 

Hääblogi


Tilasimme myös kauniin hääkakun koristeen meidän mansikka-grandmarnier-kakun päälle.

Kakkukoriste


Vaikka olenkin julistanut kovaan ääneen, etten kestä kaiken maailman häähullutuksia, sorruin häätavaroiden keskellä ja ostin tällaiset liilat ruusukkeet. Näiden suhteen mulla ei kuitenkaan ole selkeätä visiota. Vielä on epäselvää mihin voisimme kiinnittää näitä.. Ehkä juhlatilaan tai vaikka naistenhuoneeseen voi kiinnittää näitä koristeeksi?

Hääblogi


Lisäksi ostettiin photo boothia varten hauskat viikset. Täytyy vielä miettiä mitä muuta tarvitaan kuvia varten. Tällä hetkellä meillä on huulet, bindit, pari huivia sulhon siskolta, Mikko Alatalo -tyyliset siniset lasit.. Vähän sekavaa siis. No, ehkä kaikkien ei tarvi laittaa kaikkea kerralla päälle kuvaan!

Seuraavana shoppailulistalla on hääyön ja häämatkan alusvaatteet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti