30. lokakuuta 2013

Horror!

Voi ei! Millaisilla taikakeinoilla saan hiukset kasvamaan nopeammin?? Kävin eilen kampaajalla, ja tukasta tuli loppujen lopuksi liian lyhyt! Häihin on alle 7 kuukautta ja tarvitsen tukkaan lisää pituutta, jotta saan kivan hääkampauksen. Vika ei ole kampaajan - halusinkin vähän lyhyemmän tukan ja tämä malli on sinänsä kiva, mutta hiusten kasvaminen kuitenkin vie aikaa.. 
Äkkiä vitamiineja nassuun?? Vai lisää vehnänorasjauhetta?  Vai mitä??


 

9 kommenttia:

 1. Kokeile Priorin pillereitä, niitä saa ainakin apteekista. Itelläni ainakin on toiminut :)

  VastaaPoista
 2. Mä kuule tänään mietin hiuksia harjatessa, että pitäis pätkästä koko blondi osa pois tukasta, että siitä tulis terveempi. Pete kauhisteli ideaa ja tyrmäsi sen alkuunsa. Sitten tajusin, että jos nyt leikkaan olkapäille ylettyvän tukan niin miten sitten häät? Noi Priorin ihmepillerit tuli mullakin ekana mieleen. Tsemppiä kasvatukseen ja jos hiukset laitetaan kiinni niin pituudella ei pitäisi olla niin väliä ;) Pidennykset kehiin jos ei muuta.

  VastaaPoista
 3. Ei kyllä mitään hajua mikä on "Kieselerde/-säure" suomeksi, mutta Suomessa ainakin ennen on myyty erilaisia Silicea-tuotteita. Pitäisi olla saatavissa ainakin apteekeista, vahvistaa käsittääkseni mm. hiuksia ja kynsiä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkeistä, täytyy suunnata apteekkiin (?) ostamaan Priorinia. Samalla pidän silmät auki jos osuus kohdalle Silicea tuotteita. :-)

  VastaaPoista
 5. Priorinia minäkin suosittelen! :) Itsellä ainakin hiustenkasvu jonkin verran niillä nopeutunut :)

  VastaaPoista
 6. Olen kuullut OptiMSM -jauheesta, joka auttaisi ihon kuntoon ja myös hiusten kasvuun. Itselläni ei ole kokemusta tuosta, mutta eräs tuttu on sitä kehunut :) Priorinista olen myös kuullut hyvää. Toivottavasti löydät hyvän tuotteen, koska tukka hyvin kaikki hyvin vai miten se meni :)

  VastaaPoista
 7. Minun vinkki on öljyt. Teen itselleni öljyhoitoja säännöllisesti ja ne pitää tukan ja päänahan hyvässä kunnossa. Siten se tukkakin on kasvanut tässä puolessa vuodessa hyvää vauhtia :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkeistä kaikille! Priorinit on ostettu - nyt tarvitsisi vain muistaa ottaa pillerit. ;-) Öljyjäkin voisi harkita, toivottavasti eivät tee mun tukasta liian rasvaisen näköistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljyn annetaan vaikuttaa muutaman tunnin (tai vaikka koko yön) ja pestään sitten pois pariin kertaan vaahdottaen.

   Poista