12. lokakuuta 2013

I love me

Käytiin tänään kahden kaasoni kanssa I love me -messuilla katsastamassa tietysti hääosasto sekä hankkimassa vinkkejä ja tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Syksyn toinen flunssakin melkein unohtui kun kierrettiin ständejä ja kokeiltiin erilaisia tuotemaistiaisia. Jos näillä kaikilla terveyspommishoteilla mitä kokeilin messuilla ei tämä flunssa parane, niin johan on kumma.. Olen tällä kertaa hurahtanut superfoodeihin, joten ostin CoCoVi:n ständiltä vehnänorasjauhetta, joka on kaikkien lukemieni lähteiden mukaan uskomaton tuote, erittäin puhdistava ja kehoa uudistava luonnonmukainen tuote. Tietysti tuoreista vehnänoraista puristettu mehu olisi paras, mutta kun en omista mehulinkoa tai muuta puristamoa, on tällainen jauhe varmasti tarpeeksi hyvä vaihtoehto. Lisäksi käytiin Dermalogican osastolla tekemässä ihoanalyysi, ja tulokset oli aika yllättäviä! Sanomattakin lienee selvä, että analyysin pohjalta oli ostettava arsenaali uusia ihonhoitotuotteita.. ;-)

Käytiin tietysti myös Häät.fi lehden hääosastolla. Siellä ei kovin paljoa muuta ollut kuin Sinellin askartelunurkkaus, Paras Hääpuku -äänestys sekä joku nurkkaus, jossa pystyi osallistumaan kilpailuun ottamalla Photobooth -tyyppisen kuvan.

I love me messut

Tässä esillä on osa Kaunein hääpuku -kilpailun puvuista, valikoima jatkui toiselle puolelle lavaa. Minussa on varmaan joku ongelma, mutta musta mikään näistä puvuista ei ollut erityisen ihana. Monessa oli tietysti kauniita yksityiskohtia, kun helma tai yläosan pitsi, mutta mikään ei kokonaisuutena kiinnostanut erityisesti. Silti, näistä esillä olleista paras puku oli minusta tämä alla oleva mekko. Tässä on tosi kaunis tämä yläosan pitsi, mutta jotenkin tämä helmaosa ei ole omasta mielestäni kaikkein paras. Tämä muistutti kaikista eniten myös omaa hääpukuani. :-)



I love me messut

Löydettiin myös Jotain käytettyä -messuosasto, jossa kävi kova kuhina kun tulevat morsiammet kokeilivat mekkoja. Yritin itse kurkkia löytyisikö paikalta boleroita, mutta niitä ei löytynyt. En itse edes uskaltanut katsoa pukuja tarkemmin, koska alitajuisesti kokoajan pelkään että mitä jos vastaan tuleekin joku vielä parempi, vielä upeampi ja vielä halvempi mekko... 




 Löydettiin hyvännäköinen kenkähylly ja niissä kauniit morsiuskengät. Olen tosin päättänyt että aion ostaa vain muun väriset kuin valkoiset kengät, jotta tulen edes joskus myöhemmin käyttämään niitä. Nämä oli kylläkin tosi kauniit ja erikoiset kengät. Joku onnellinen morsian on käyttänyt niitä tärkeänä päivänään. :-)
Vilkuilin myös laukkuvalikoimaa, mutta todennäköisesti lainaan kaverilta laukkua tai sitten käytän vanhaa juhlalaukkua. Ilmeisesti se on käytännössä ihan turha; kirkossa sitä ei tule pidettyä ja juhlassa se on vain pöydällä tai muuten lähistöllä. Turha siis käyttää siihen rahaa. Jee, taas (tai ehkei voi sanoa "taas", lähinnä ainoa) asia jossa voi vähän säästää! 



 Ehdittiin myös maistamaan Cutie Pien nameja leivoksia. Oli pakko ottaa tämä kuva hauskasta kyltistä; ilmeisesti ahneet messuvieraat olivat jo ehtineet haukata muovisia koristemuffinsseja!

Hääruoka

Nappasin vielä kuvan pöytäasetelmasta. Maljakko näyttää kivalta ja mietin miten se toimisi Kulosaaren Kasinolla. Pöytien keskellä olevat kukka-asetelmat eivät saa nousta liian korkealle, ettei ne blokkaa näkyvyyttä pöydän toisella puolella istuviin vieraisiin. Tämä vaikuttaisi olevan aikalailla hyvällä korkeudella.. Harmi, etten älynnyt kysyä joltain mistä maljakot on hankittu. Vinkatkaa, jos maljakko näyttää tutulta jollekin lukijalle!


Vihkisormuksista muuten lyhyesti; soviteltiin muutamia Tillanderin tiskillä, mutta luulen että varteenotettavimpi vaihtoehto on tämä Lumi-sarjan sormukset. Ne muodostavat kivan kokonaisuuden yksikivisen kihlasormuksen kanssa. Käydään siltä AU3:ssa juttelemassa mitä he voisivat keksiä kihlasormuksen ympärille. 



Riksa löysi Hulluilta Päiviltä tärkeän kirjan.. eiköhän tämän jälkeen hänellekin ole selvää mihin tuli sotkeuduttua kun minua kosi. ;-)


Kirjaa ollaan jo luettu pätkä, nyt sulho katsoo jotain action-leffaa kun minä nuhaisena juon teetä ja päivitän blogia. Toivottavasti teillä muilla on vähän vilkkaampi lauantai-ilta!

3 kommenttia:

  1. Hyvä, että messuilla oli kuitenkin kaikkea mieluista nähtävää. Mä taas olin ihan liekeissä sillä häät-puolella, sillä se oli hurjan iso verrattuna viime vuoteen :D

    VastaaPoista
  2. Hei Solfiza,
    Kukka-asetelmien maljakkoina käytetyt korkeajalkaiset lasivadit ovat Hey Lookin somistusrekvisiittaa, myös kukka-asetelmat olivat heidän kädenjälkeään. Ne on aikanaan hankittu tukusta, mutta samantapaisia näkee kyllä usein, jopa Ikeassa on joskus ollut jotain tuollaista.
    Kiva että idea kiinnosti!
    Sari / Häät-lehti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Täytyy pitää silmät auki maljakoiden varalta.. :-)

      Poista