3. lokakuuta 2013

The Bling Ring

Sormukset mielessäni heti aamusta alkaen.. 

Jos saisin minkä tahansa eikä budjettia olisi, niin harkitsisin jotain näiden tyylistä. Rakastan vintage-tyylisiä sormuksia. Niissä on luonnetta ja mielenkiintoisia asetelmia, ihan erilaisia kuin modernit sormukset. 

Ihania, vintagehenkisiä kaunottaria.



Lähde

 Aika jännä tuollainen musta reunus. Todella uniikki sormus, vaikka en keltakullasta välitäkään.




Tässä sormuksessa on jotain erilaista.. se on siro, mutta todella erikoinen. Ihana <3




 Sitten jos otetaan realiteetit huomioon, niin sormusvaikoima muuttuu aikalailla. Sulho teetti kauniin kihlasormuksen Helsingin AU3 kultasepänliikkeessä eli sormus oli valmiina jo kosintahetkellä. <3  Kihlasormus on yksikivinen ja pelkistetyn klassinen, joten sen viereen ei sovi toinen yksikivinen sormus (eikä valitettavasti vintage-henkinen sormus). Olen siis harkinnut eternity-mallia, joka istuisi nätisti yksikivisen viereen, mutta toistaiseksi kaikki jotka olen nähnyt ja kokeillut Helsingissä ovat niin kovin tavallisia. 

Nämä ovat sormukset hienoaja ja hiukan erikoisempia. Tämä on eternity, mutta kivet on aseteltu vähän erilailla kun muissa näkemissäni sormuksissa.

Lähde

Tämä "floating ring" on myös upea.. toisaalta en uskaltaisi pitää sitä, kun pelkäisin että kivet irtoaa mun vauhdissa. 

Lähde

Olemme miettineet sormuksen tilaamista netistä, sillä Helsingissä on suoraan sanottuna aika masentavan tylsä valikoima sormuksia, jotka kaikki näyttävät ihan samanlaisilta. Jonkin verran olemme selailleet sivustoja ja mietitty hintoja, ja ei ne hinnat ihan älyttömiä ole. Hyvä puoli nettiostoksissa on se, että timanttien laadun voi itse päättää ja hinta määräytyy sen mukaan. Sulho panosti erityisesti laadukkaaseen ja kirkkaaseen timanttiin, joten vihkisormuksen täytyy olla aikalailla samaa laatua.

Joitain kivoja sormuksia olemme löytäneet BlueNile-sivustolta. Muita löytämiä sormusten nettikauppoja ovat James Allen, Ocappi, ja Ritani. James Allen ei kauheasti säväyttänyt. Ritanissa oli muutamia ihan mielenkiintoisia sormuksia. Ocappilla oli aikalailla perinteisen näköisiä sormuksia. 

Mistä muista nettisivustoilta kannattaa katsoa sormuksia?
Kuinka moni muu on ostanut sormukset netistä?

Muuten, minkä takia kaikki kihlasormukset on yleensä yksikivisiä ja paljon näyttävämpiä kuin vihkisormukset? Ehkä miehet ovat käyttäneet kaikki rahansa kihlausvaiheessa ja enempää budjettia ei siis löydy vihkisormusta ostaessa. ;-)

7 kommenttia:

  1. Mielettömiä sormusvaihtoehtoja! Siis ihan kaikki nuo! Itse en osaisi noin näyttäviä sormuksia käyttää, mutta ovat kyllä todella kauniita. Omaan tyyliini sopisi luultavasti ainoastaan tuo viimeinen.

    Minulla ei ole kihlassa vielä toistaiseksi yhtään kiveä, mutta olen miettinyt mahdollisuutta kruunuistutukseen. Haluaisin nimittäin tyttären "merkiksi" yhden kiven kihlaanikin. Vihkillähän on jo ihan oma tarinansa, joten olisi ihana täydentää myös kihlan tarinaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana idea, saat tarinan sillekin sormukselle. :-)

      Poista
  2. Minä tilasin oman vihkisormukseni Etsystä eräältä myyjältä kustomoituna täältä: http://www.etsy.com/shop/SundariGems?ref=shop_sugg
    Sain maailman täydellisimmän sormuksen, josta olisin täällä kultasepällä joutunut maksamaan arvion mukaan 1000 € enemmän. Ainut miinus netistä tilatessa on tietenkin koko, ja minullakin se meni ehkä pari milliä pieleen, sillä sormus on aavistuksen liian "löysä" kädessä. No, kihla toimii ankkurina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, noi on tosi hienoja! Miten varmistuit että timantti on oikeasti sitä mitä lupaavat? Nettitilaamisessa on aina riski, mutta itse ajattelen että näissä isoissa kaupoissa on turvana niiden brändi ja toiminnan koko. Eikö sormuksen kokoa voi muokata vaikka Suomessa jollain kultasepällä?

      Poista
  3. Todella kauniita sormuksia! Itse olen ehkä enemmän yksinkertaista tyyppi, enkä osaisi pitää tuollaisia kauniita yksilöitä sormessani. Minun vihkisormukseni tulee olemaan siis perus yksinkertainen. :D mutta silti minusta kaunein on tuo toinen sormus, siinä on sitä jotain!

    VastaaPoista
  4. Me päädyttiin brittiläisen sulhaseni kanssa siihen, että mun kihlasormus teetetään täällä Helsingissä olevassa kultasepänliikkeessä. Saanhan ainakin juuri sellaisen kun haluan, ja sormuksella on sitten alusta asti siihen liittyvä tarina. Mulle tulee siis kivellinen kihla ja vihki tulee sitten olemaan yksinkertaisempi, mutta se sopiikin mun tyyliin hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa minäkin mietin - kun sormuksen teettää saa juuri sellaisen kun haluaa. :-)

      Poista