8. syyskuuta 2014

Happily ever after.

Häät on juhlittu, juhlien maksut maksettu ja ensimmäisen kvartaalihääpäivän olemassa olo on muistettu! Kvartaalihääpäivälle ei taida olla omaa nimitystä, vaikka mielestäni esimerkiksi "maksumuistutushääpäivä" voisi olla hyvä ehdokas..

On siis tullut aika lopettaa Spring Shaadi -blogin päivittäminen, mutta eihän tämä olisi kunnon hääblogi ilman sitä happily ever after -osiota..  Perheemme nuppiluku kasvaa yhdellä kun pieni honeymoon-beibimme  syntyy helmikuussa. Tämän kolmikon tarinaa voi siis jatkossa seurata uudessa osoitteessa:

Äitiysblogi
mamamood.blogspot.fi

Spring Shaadi -hääblogi pysyy toistaiseksi esillä ja luettavana. Tämä hääblogi on toiminut apuna meidän häiden suunnitteluissa, toiminut "muistilappuna" kaikelle tekemättömälle työlle sekä ideasiilona juhlien koristelua ja järjestelyä varten. On ollut hienoa saada näinkin paljon lukijoita mukaan matkalle, kiitos teille kaikille! Meidän elämämme muuttuu nyt tästä eteenpäin aikamoisesti ja siihen mahtuu varmasti paljon uutta ja jännittävää ihmeteltävää. Tervetuloa mukaan seuraamaan elämämme seuraavaa ja jännittävää vaihetta!

Toivon kaikille tuleville morsiammille ihanaa ja antoisaa hääsuunnittelua. Häiden suunnittelu on raivostuttavaa, turhauttavaa, kallista, väsyttävää, mutta kuitenkin niin ihanaa aikaa! 

Aurinkoista syksyä ja upeita häitä!

6 kommenttia:

 1. Onnea, aivan mahtavaa! <3 Oot jo kolmas joka on salaisesti ollut raskaana meidän Helsingin häissä, kaikki olleet sopivasti niin alussa ettei silloin vielä babeista ääneen puhuttu ;) Siirrynpäs lukemaan blogia seuraavasta elämänvaiheesta :) Täälläkin hääkesä vihdoin ohi ja on todella ihana aloittaa tavallinen arki vaikka häiden suunnittelu hauskaa olikin! Ihanaa odotusta teille ja toivottavasti nähdään taas pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Aika hurjaa että niin moni on ollut raskaana samanaikaisesti.. toisaalta kun ollaan tässä ikäryhmässä, näinhän se menee. Nähdään pian!

   Poista
 2. That's just awesome.. if you want to join pakistan rishta or read latest urdu sms or want to read beauty tips in urdu? You can contact us via our blogger profile.

  VastaaPoista