24. tammikuuta 2014

Myydään lippuja vuoden parhaimpiin häihin!



Tule todistamaan ikuista rakkautta keväisessä Helsingissä !

Vuoden mahtavimmat häät - nyt vain 99€!
 

Tarjolla on suuria tunteita ja kattoja hipovaa tunnelmaa, kolmen ruokalajin illallinen juomineen sekä mahtava bilebändi. Näitä bileitä et halua missata! 

 
Häät hääblogi
Kuva

Villi idea - entä jos myisimme pääsylippuja häihimme? Olemme järjestämässä juhlia, joihin kuuluu suuria tunteita, ravintolaillallinen juomineen sekä bilebändin keikka. Kyllähän sellaiseen riittää tulijoita, eikö vain? Pidetäänhän esimerkiksi Helsingin Casinolla Show & Dinner teemailtoja, johon kuuluu ruokailu ja ohjelmaa. Samaa mekin tarjoamme. Vieraidenkaan ei tarvitsisi miettiä lahjaa, kun kaikki tämä hoituisi lippujen hinnalla. Parin ei tarvitsisi stressata lahjalistaa tai miettiä onko noloa antaa tilinumero lahjarahoja varten. Satasen lippuhinnalla katettaisiin jo melkein kaikki kustannukset. 

Kuulostaisiko houkuttelevalta?

9 kommenttia:

  1. Teoriassa kuulostaa ihan hauskalta idealta, mutta käytännössä olisin vieraana melkoisen pöyristynyt tällaisesta kutsusta. Olisi suhteetonta edellyttää kaikilta vierailta samaa summaa lahjaksi - siinä missä joku lahisukulainen on varmasti valmis panostamaan lahjaan tuplasti tuon summan, voi se täysin erilaisessa elämäntilanteessa olevalle olla kauhistus. Mieluummin tilinumero kutsuun ; )

    VastaaPoista
  2. Erilaista, miksipäs ei. Itse ainakin osallistuisin tuollaisiin häihin, mutta uskon, että tämä saattaa karsia monen vieraan tulon.

    VastaaPoista
  3. Minun osallistumiseni riippuisi täysin kutsun antajasta. Ja vaikka kutsun antaja olisi läheinen, kalskahtaisi tuo kiinteä summa korvaan aika ikävältä juuri noiden erilaisten rahatilanteiden ja elämäntilanteiden vuoksi.

    VastaaPoista
  4. Osallistuminen edellyttäisi sitä että haluan oikeasti mennä näihin häihin ja panostaa niihin useamman satasen verran. Eli riippuu tosi paljon siitä kuka on kutsujana.
    En yleensä tykkää minkään tyyppisistä rahankeruu puuhista, joten meitä varten tälläinen ei olisi.

    VastaaPoista
  5. Hauska huomata että huumorimielellä tekemäni postaus on saanut mielipiteitä ja lukijoita. :-) Aika yllättävää myös huomata että monelle 100e on iso summa. Häihin, joihin olemme sulhon kanssa osalistuneet, olemme lahjoittaneet n. 80-100e per henkilö. Musta se ei ole kovinkaan suuri summa juhlapäivänä - varsinkin kun tietää että pari on panostanut juhliin rahallisesti ja ajallisesti niin paljon. (Ehkä sitä voisi myydä takarivin paikkoja 50e:lla! hehe) Mutta joo, tuskin mekään teemme tällaista omissa häissämme! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä, itsekin vieraiden "hintaa" laskeskelleena, tiedän, kuinka paljon hääpari panostaa vieraidensa viihtyvyyteen. Sen sijaan en itse ajattele, että vieraiden täytyy tuoda meille lahja, joka kattaa heidän osaltaan häistä aiheutuvat kustannukset. Tiedän, että tästä ollaan montaa mieltä. Meidän vieraiksemme tulee ihmisiä, jotka elävät hyvin niukilla kuukausituloilla, mutta myös erittäin varakkaita ihmisiä, joiden tiedämme antavan lahjarahaa useamman satasen verran. En voisi kuvitellakaan vaativani sataa euroa niiltä ihmisiltä, joilla oikeasti on viikkoa kohti käytössään alle sata euroa laskujen jälkeen. Me painotamme kutsussa, että tärkeintä on vieraiden saapuminen paikalle, ei suinkaan lahjat ja niiden rahallinen arvo. Laitamme myös lahjalistaan vaihtoehtoja kymmenen ja kahdensadan euron väliltä. Tällöin kenellekään vieraistamme ei pitäisi syntyä liian korkeaa kynnystä saapua häihimme. Me kuitenkin kutsumme paikalle ne ihmiset, joiden aidosti haluamme olevan läsnä. Minusta olisi sääli, että he jättäisivät saapumatta vain siksi, ettei heillä ole riittävästi rahaa.

      Poista
    2. Tietenkin kaikki vieraat on kutsuttu, riippumatta taloudellisesta tilanteesta. Meillä tosin lahjalista tulee olemaan varmaan aika lyhyt tavaroiden osalta - asumme yhdessä ja meillä on jo kaikki tarvittava. Tavaroiden sijaan toivomme tukea unelmien häämatkaamme, eli siis rahaa. Mahdollisesti osa lahjoituksista jää yli ja kattaa juhlien kustannuksia. Mun mielessä nämä kytkeytyy yhteen; ihmiset antavat lahjoituksia ja niitä käytämme kustannusten kattamiseen, eli tavallaanhan vieraat maksavat osallistumisestaan. Tätäkin voi ajatella eri tavalla.

      Poista
    3. Näinhän se on, että asioillaon aina monta eri puolta ja ihmisillä erilaisia näkökulmia. :) Meidänkään lahjalistalle ei montaa tavaraa tule, vaan lahjatoiveet ovat pääasiassa rahaa. Listalle nimeämme kuitenkin erilaisia käyttökohteita erilaisille summille.

      Poista
  6. Maarit puhut asiaa. Ei häät saa olla rahankeruujuhla, koska se ainakin voi jättää niitä "köyhempiä vieraita" ulkopuolelle. Ilmeisesti he eivät taida ollakaan niin toivottuja vieraita. Mitenkäs sinne takarivin paikoille ilmoittaudutaankaan.:)
    Ilmeisesti tämän blogin kirjoittajalla 100 € pieni raha, mutta niin se ei ole kaikille ihmisille.:(

    VastaaPoista