30. tammikuuta 2014

Vihkimisen linkkivinkkejä

Selailin viime viikolla seurakuntamme nettisivuja, josta löysin linkkejä muutamalle erittäin informatiiviselle sivulle. Yllätyin, että kirkko on rakentanut näinkin hyödylliset sivut meille avioliittoon astujille. 

Kirkkohäät-sivusto kertoo yleisesti vihkimisen käytännön valmisteluista; papin varaamisesta, kuulutuksista ja avioliiton esteiden tutkimisesta. 

Virtuaalivihkiminen-sivusto menee puolestaan askeleen syvemmälle ja käy läpi kaikki mahdolliset seikat mitä häihin liittyy: kuvaajat, esiintyjät, virret, puheet, jne. 

Häämusiikki.info-sivusto puolestaan sisältää todella kattavan listan mahdollisista häämusiikeista kirkossa. Sivusto sisältää myös ääninäytteet kappaleista uruilla soitettuna. Aivan ehdotomasti vierailun arvoinen kaikille morsiammille, jotka miettivät mikä musiikki valita kirkkovihkimiseen. Kunpa minäkin olisin löytänyt tämän aikaisemmin, kun mietin miltä Canon kuulostaa uruilla.. Meillä on jo jousikvartetti sovittu häihin, mutta nyt täytyy pohtia uudelleen mitä kappaleita he soittavat ja mitä soitetaan uruilla.. 


Kuva
 

3 kommenttia: