13. tammikuuta 2014

Kulisseissa kuhisee

Kuliseissa kuhisee, vaikka blogissa on välillä päivitystaukoja. Viime viikko oli edistyksen viikko.

Musiikista päivitinkin jo aiemmin - arvomme edelleen kumman kahdesta suosikista otamme. Tai siis sulho arpoo mikä otettaisiin. Heitettiin jopa kolikkoa, mutta hän ei kuitenkaan ollut varma  - kummastakaan tuloksesta! Ollaan kyselty miljoonia lisäkysymyksiä bändeiltä; koska täytyy viimeistään lopettaa, kuinka paljon aikaa tarvitsevat kamojen purkamiseen ja ohjelmistosta. Päätetään mikä bändi otetaan, kunhan saadaan vastaukset näihin kysymyksiin.

Kvartetti on nyt alustavasti lyöty lukkoon - pitäisi saada varmistus kaikilta soittajilta - ja kappaleet valittu poistumismarssia lukuunottamatta. Minusta Vivaldin Kevät sopisi poistumismusiikiksi, mutta sulhon mielestä se on liian kliseinen valinta. Minusta kappele henkii kaikkea mitä kevät vuodenaikanakin - ylitsepursuavaa iloa ja energiaa. Yksi mahdollisuus olisi saada ehkä tämä(kin) kappele kvartetin soitettavaksi. Mietin myös voisiko kvartetti soittaa tämän yhdessä urkujen kanssa.. Jos lukijoissa on musiikki-ihmisiä, kuulen mielelläni kommentteja! :-)

Ostettiin lennot häämatkalle! Päädyttiin lopulta Koh Samuihin! Kohteen piti olla Aasiassa, koska menemme joka tapauksessa häiden jälkeen Intiaan. Toukokuu on jo monessa Aasian maissa sadekauden alkua, joten oli aika vaikea löytää sopiva kohde. Koh Samuilla on ilmeisesti aika hyvä säätila tuohon aikaan, vaikkakin kuuman kosteaa. Lisäksi siellä on kiitettävä valikoima  luksushotelleja missä nauttia honeymoonista.. Seikkailulomat jää siis toiseen kertaan, mutta eiköhän sellainenkin jossain vaiheessa ehditä tehdä. Toivottavasti.

Koh Samui

 Nyt ollaan lähinnä googlailtu luksushotelleja Koh Samuilla. Ollaan listattu seuraavia vaihtoehtoja: Six Senses Koh Samui, Sala Resorts, Zazen Boutique Hotel, Bo Phut Resort & Spa, Hansar Resorts, ja Akaryn.
Mun suosikkeja on Zazen ja Akaryn. Sulho innostui puolestaan Hansarista. Six Senses olisi ihana, mutta se ei ole rannalla ja on ilmeisesti todella kallis.. Yritetään olla tosi tarkkoina hinta-laatu-suhteen kanssa; olemme kohteessa luultavasti reilun viikon, joten hotellista tulee helposti tosi iso kustannus. Eilen vertailtiin hotelleja, ja valinta on äärimmäisen vaikea.. kaikista löytyy kommenttejen perusteella parannettavaa. Toisaalta ehkä voi ajatella myös niin että aina löytyy ihmisiä, jotka valittavat kaikesta.

Käytiin viime viikolla AU3:ssa katsomassa miten sormusmallit kehittyvät. Jussi oli tehnyt kahdesta suosikkimallista 3D version, jossa näkyy tarkemmin miten kivet asettuvat sormukseen. Hän oli aiemmin tehnyt useampia eri malleja tämän epäsymmetrisen rivisormuksen tyyliin. Valitsin niistä kolme mieleistäni, jotka nyt näin 3D ohjelmalla. Kaksi niistä oli ylitse muiden - tosi kauniita. Näiden lisäksi Jussi lupasi suunnitella vielä yhden mallin, sellaisen jossa kihlan vieressä istuisi hiukan pienempiä kiviä ja isompia kiviä ulommas.

Meillä alkaa tänään häätanssikurssi ja huomenna se kuuluisa katolisen kirkon avioliittokoulu. Oujee. ;-)

2 kommenttia:

  1. Hei! Vautsi, upean näköisiä hotelleja! Näyttäisi kaikki saaneen hyviä kommentteja. Nuo matkaajien omat valokuvat Tripadvisorissa antavat mielestäni aina realistisimman kuvan paikasta. http://www.tripadvisor.com/Hotels-g293918-Koh_Samui_Surat_Thani_Province-Hotels.html. Vuosi sitten yövyttiin Hansar Bangkokissa ja se oli ainakin ihan mieletön :) t.Papu

    VastaaPoista
  2. Hotellit on aika mahtavia, nyt niistä vain täytyisi valita paras. ;-) Kiva kuulla että Hansar on hyvä hotelli. Käytetään TripAdvisoria paljon, mutta kaikissa hotelleissa on aina negatiivisia kommentteja - niistä sit mietitään että oliko vain yksittäistapaus tai vaikea asiakas. ;-)

    VastaaPoista