19. tammikuuta 2014

Honeymoon luxury


Häämatka on varattu! 

Vietämme kuherruskuukautta Thaimaan Koh Samuilla, upeassa Sala Samui hotellissa. Varasimme meille oman lemmenpesän, Garden Pool Villan, jossa on oma pieni uima-allas, poreamme ulkoilmakylpyhuoneessa sekä sadevesisuihku. Ah, en malta odottaa!
 

hääblogi

hääblogi
Kuva

Häämatka Sala Samui
Kuva

Hääyön luksus onkin meidän kauan odotettu palkinto.. Hääyön jälkeen vietämme kaksi yötä minun vanhemmilla ja Intiassa vietämme kolme yötä sulhon vanhemmilla, ennen kuin pääsemme oikeasti nauttimaan olosta kahdestaan. Näin "perinteisesti" aloitamme avioelämän häiden majoitusjärjestelyjen vuoksi..

Melkein varasimme häämatkapaketin - onneksi tosin huomasimme, että heillä oli ennakkovaraajan tarjous -15% hinnoista ja se sisälsi myös pari spa-hoitoa. Lisäksi mainitsimme varausta tehdessämme, että olemme häämatkalla ja sen vuoksi hotelli tarjoaa ilmaisen hedelmäkorin, kuohuviinin, kukkia, suklaata huoneeseemme, ilmaisen Thai Dinnerin valitsemallemme illalle, sekä puolen tunnin ilmaisen pariskuntien hieronnan. Saatiin tämä ennakkovaraajan paketti siis 200 euroa halvemmalla kuin se ensin valitsemamme häämatkapaketti. Ei paha diili! Kannattaa siis aina varata mieluummin suoraan hotellin kautta kuin anonyymisti varaussivustojen kautta. Ainoa mitä ihmeteltiin oli hotellin tarjoama romanttinen illallinen rannalla, jonka varasimme huonevarauksen yhteydessä.. huomattiin myöhemmin, että hinta (87e) sisältää ainoastaan illallispöydän järjestelyn eli varsinainen ruoka tulee maksaa erikseen!

Koh Samuin jälkeen vietämme 3 yötä Bangkokissa kierrellen. Toivottavasti tämän hetkiset poliittiset mielenosoituksen loppuvat siihen mennessä.

Todennäköisesti vain rentoudumme ja nautimme hotellista ja toistemme seurasta. Kuitenkin olisi mukava kuulla vinkkejä mitä Koh Samuilla voi tehdä ja missä ravintoloissa kannattaa käydä. Kertokaa toki kokemuksia Sala Samuista jos joku on ehtinyt sinne nauttimaan elämästä.

6 kommenttia:

  1. Ooo, matkanne kuulostaa ihanalta! Itse jo malttamattomana odottelen omaamme, vaikka häätkin ovat vielä edessäpäin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En todella malta odottaa koska pääsen pulahtamaan tuohon altaaseen.. ;-)

      Poista
  2. Teidän suunnitelmat kuulostaa tosi ihanilta, ainakin kuvien perusteella näyttää siltä että kyllähän tuolla kelpaa kuherrella häiden jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä on tulossa täydellinen irtiotto arjesta ja häävalmisteluista.. :-)

      Poista
  3. IHANA! Tonne mäkin voisin lähteä :). Samui on kiva saari, melko rauhallinen mun mielestä, mutta riippunee tietysti siitä miten kova sesonki on meneillään. Skootterin voi vuokrata ja lähteä katsomaan vesiputouksia, tietysti kuten muuallakin Thaikuissa on sukellus ja snorklaus mahdollista. Kannattaa nauttia siellä ehdottomasti hieronnoista, manikyyreistä, pedikyyreistä ja muista ihanuuksista, hinta kun siellä on jotain ihan muuta kuin täällä. Itse olen ollut Samuilla vain 3 tai neljä yötä ja silloin lähinnä makoiltiin rannalla...

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkeistä! Juuri noin ajateltiinkin viettää aikamme.. ja onneksi toukokuu ei taida olla pahin turistikausi. :-)

    VastaaPoista