26. maaliskuuta 2014

Hääpäivän look

Ensi maanantaina on aika viedä hääpuku ompelijalle ja muokata siitä täydellisesti istuva juhla-asu. Samalla saan vielä mahdollisuuden kokeilla kokonaisuutta kaikkien härpäkkeiden kanssa, ja pohtia toimiiko look. Jos ei toimi, mulla on 5 viikkoa tehdä siitä toimiva.. 

Hääpäivän look on tämä: 

Hääpuku  - joka pysyy salaisuutena vielä hääpäivään asti
Helmikirjailtu bolero
Liilat kengät ja varakengät
Sormus 

Olen päättänyt laittaa hääpäivänäni isoäidiltäni perityt (tietysti liilat) Tillanderin kultaiset korvakorut. Vaikka isoäitini ei häissä enää olekaan, kannan näin mukanani muistoa hänestä. Ranteeseeni laitan samantyylisen, isoäidiltäni joskus saamani rannekorun, jossa on liiloja kiviä.


Tillander hääblogi



Hääblogi


Olen (todennäköisesti, täytyy vielä testailla ensi viikolla..) päätynyt siihen, että en aio pitää huntua hääpäivänä. Syy on kovin yksinkertainen - hääpuvussani on tarpeeksi laahusta ja päällikerros on kevyttä tylliä, joten en halua näyttää kermakakulta. Sen sijaan mietin, pitäisikö kampaukseen lisätä hiuskoru pienen näyttävyyden lisäämiseksi. Suurin osa hiuskoruista on tosin hopeisia, enkä halua "pilata" lookia käyttämällä yhtäaikaa sekä kultaisia että hopeisia koruja... nyt on jo helmibolero ja kultaiset korvikset. Mahtuuko vielä hiuskoru? Löysin tosin Etsystä muutaman kauniin hiuskoristeen, joiden tilaamista mietin pää kuumana. 

Kuva

Käsilaukkua en ota, annan tarpeelliset henkilökohtaiset tavarat kaasoille säilytettäväksi ja otan neidit mukaan kun on tarve korjailla meikkiä ja huulipunaa. 

Sukkanauhaa en ota eikä sellaista heitetä (sulhasen intialainen perhe saisi varmaan sydärin jos julkisella paikalla sulho tunkisi päänsä hameeni alle sukkanauhaa metsästäessä..), joten jotain sinistä täytyy vielä löytää.. 

Näillä mennään 7 viikon päästä naimisiin! Miltä näyttää?

4 kommenttia:

  1. Aivan upeat korut! Teidän häät huomioon ottaen minusta ei ole liikaa :).

    VastaaPoista
  2. Vautsi miten upeat korut! Huikeen hienot! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista. Toivottavasti kaikki pelaa yhteen, maanantaina sen näkee.. :-)

    VastaaPoista