2. maaliskuuta 2014

Hääpäivän asu on yhtä vaille valmis

Juuri ennen viime viikkojen hullua työkiirettä ja Barcelonan työmatkaa, sain muutamat erittäin tärkeät hankinnat tehtyä - hääasun alusvaatteet ja hääkengät! Valitettavasti (tai onnekseni, sillä ostin nämä kengät jo ennen matkaa) en löytänyt muita vaihtoehtoja Barcelonasta, vaikka muuten kaikki päivärahat kulutinkin shoppaillen. 

Kirosin koko syksyn juhlakenkien niukkuutta Suomessa - täältä on kertakaikkisen mahdotonta löytää tyylikkäitä juhlakenkiä, jotka eivät ole mustia, beigejä tai punaisia. Minähän olin valmis myös panostamaan rahallisesti kenkiin, enkä siis etsinyt niitä halvimpia popoja alelaareista. Jossain vaiheessa tilanteen aikapaine iski - tarvitsen kengät ja pian, jotta voin viedä mekon ompelijalle pienennettäväksi. Ei siinä auttanut kuin nöyrästi ostaa ne perusvalkoiset hääkengät ja antaa ne värjättäväksi. Löysin Niinattaresta pari viikkoa sitten valkoiset peruskorkkarit, jotka päätin vain värjäyttää liilaksi. Onnekseni Niinattaressa oli silloin käynnissä kenkien alennuskampanja; sain sekä kengät että värjäyksen edullisemmin kuin normaalisti. Nyt ne babet on kotona, ja täytyy sanoa että olen todella tyytyväinen lopputulokseen! 




Intialaiset häät

Väristä tuli juuri sellainen liila kuin halusinkin, mahtavaa!

Alusvaatteet ostin lopulta Boozt-verkkokaupasta. Kävin Foorumin Funky Ladyssa testailemassa liivejä jo joulun jälkeen mutta en ollut vakuuttunut hehkutettujen Wonderbra-rintaliivien sopivuudesta. Pari viikkoa sitten tosin totesin, että puku täytyy kohta viedä ompelijalle sovitusta varten ja tarvitsen puvun alle rintaliivit. Löysin Wonderbra-liivit edullisesti Booztista; sain 10% alennuksen ja pystyin vielä käyttämään ikivanhat SAS-pisteet liivien ostamisessa! Hintaa rintaliiveille tulikin siis vain noin 45 euroa. 

Hääblogi
Kuva

Nyt vielä puuttuu alushame, ennen sitä en voi viedä pukua ompelijalle. Toivottavasti saan sitä ennen edes hiukan pois tätä turvotusta, jota kertyi kroppaan Barcelonan tapas-ravintoloiden antimista..

2 kommenttia: