19. syyskuuta 2013

First night

Missä viettää hääyö? Onko kyseessä romanttinen ensimmäinen yö avioparina vai uupuneiden juhlanjärjestäjien väsähdys?  ;-) Luulen, että edelliset päivät tulee stressattua ja valvottua unettomanana, joten uskon että sammun sänkyyn kun sellaiseen pääsen.. Toisaalta monissa hotelleissa kuuluu hääyöpakettiin myöhäinen check-out, joten eiköhän huoneesta ehdi nauttia myös aamulla.

Itselläni ei siis ole oikestaan mitään vaatimuksia hotelliyölle. Sijainnilla ei ole väliä, sillä oletettavasti saamme autokyydin joltain tai ainakin otamme taksikyydin. Tietysti se on plussaa, jos hotellihuoneessa on kuohuviiniä tai muuta pientä luksusta ilahduttamassa uutta avioparia, mutten todella vaadi mitään erikoista hotelliyöltä. Jos saavutaan hotellille yhden jälkeen yöllä, en usko että välttämättä enää tekee mieli kuplivaa . Varataan itsellemme tarpeeksi kuohuviinia ja shampanjaa hääjuhliin. ;-)
 
Sulho otti kuitenkin jo viikonloppuna yhteyttä muutamaan helsinkiläiseen hotelliin ja tiedusteli hääyön hintoja ja paketteja. Kyselyä lähti Hotelli Fabianiin,  Glo Kluuviin, Glo Artiin, ja Klaus K:hon. Tähän mennessä saimme vastauksen vain hotelli Fabianista. 

En ollut tiennyt koko hotellista lainkaan, mutta ilmeisesti se on pieni boutique-hotelli Fabianinkadulla (ylläri ylläri, erittäin mielikuvituksellinen nimi..). Hääyöpaketin hinta on Comfort-huoneessa 230€, Style- ja Lux-huoneessa 320€. Huoneessa meitä odottaa Chjokon käsintehtyjä suklaita, mansikoita, Veuve Clicquot shampanjaa, ja hotellin yllätyslahja. Aamiainen tuodaan huoneeseen ja check out aika on klo 14. Huoneet saa toki ilman yllä mainittuja paketteja, jolloin hinta on n. 60e vähemmän. 

Hotelli Fabian


Hotelli Haven on toinen hotelli mikä saattaisi kiinnostaa minua, vaikka sulho ei vielä laittanutkaan sinne tiedustelua. Hinta on Fabiania korkeampi, halvin huone on 320€, mutta sisältää aika samantyyppisia pieniä luksuselementtejä: pieniä käsintehtyjä leivoksia, kukkakimppu, kylpy ruusunterälehdillä, sekä Lanson Black Label shampanjaa. Aamiainen tuodaan huoneeseen ja check out aika on klo 16. 

Hotelli Haven


Kuulostaa tietysti ihanalta, mutta jotenkin mietityttää että kannattaako maksaa noin paljon hääyöstä? Tottakai kiva olla jossain muualla kuin kotona tai jossain Omenahotellissa, mutta tarviinko ruusunterälehtikylvyn? :-D  Ehkä suurin etu tuossa Hotelli Havenin tarjouksessa on myöhäinen check out klo 16. Katsotaan siis millaisia paketteja tulee muista hotelleista..




 

4 kommenttia:

  1. Myös Best Western premier Hotel katajanokalla, glo kluuvissa ja glo artissa on late check-out klo 16 hääpaketeille. Itse olen alkanut haaveilemaan hääyöstä glo airportissa terminaali 2:ssa, josta pääsisi suoraan kätevästi häämatkalle :)
    Scandic paasi on myös kiva uusi hotelli jossa on erikoiset huoneet. Rohkeasti vain kilpailuttamaan hotelleja :)

    VastaaPoista
  2. BW hotellista Katajanokalla en ole kovin innostunut, se ei ehkä hengi sellaista luksustunnelmaa mitä etsitään.. Glo:n Love Glo paketteja mietittiin, mutta ainakin nettisivuilla ollut tarjous koski vain 2013 yöpymisiä. Hotelli Fabian ja Haven on mun suosikit tällä hetkellä.. :-)

    VastaaPoista
  3. Mua kiinnostaa nämä kans kovasti, jos saat hintatietoja niin huikkaa missä hintaluokissa pyöritään ja mitä sisältää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hotelli Havenin hääyöhinnasto löytyy suoraan niiden sivuilta (http://www.hotelhaven.fi/userData/hotel-haven/pdf/Haapaketti-FIN-2013.pdf), muista pyydettiin tarjous ja saatiin noi hinnat mitä mainitsin tekstissä. Hotelli Fabianissa 230€ alkaen, Glosta ei edelleenkään ole kuulunut vastausta. Toisaalta ollaan nyt mietitty että kaasot tuunaa meille huoneen hääyötä varten. Säästetään hiukan rahaa ja saadaan persoonallisempi lahja heiltä. :-)

      Poista