25. syyskuuta 2013

Our storybook

Kääks, olenkohan jotenkin mässäillyt hääsuunnitteluilla töissä kun sain eräältä kollegalta tällaisen lahjan.. :-D 


To have and to hold

Kyseessä on siis hääkirja, jonne voi kirjoitella parin historiaa ja taustaa, hääsuunnitteluista, sekä pyytää vieraita kirjoittamaan parille terveiset hääjuhlissa.  

Connecting people


Työkaveri siivoili kaappeja ja löysi käyttämättömän hääkirjan, jota eivät ole käyttäneet. Tietysti 10 vuotta naimisissa olleena ei tällaiselle taida olla käyttöä. Vähän korni lahja, kuten kollega itse sanoi, mutta onpa kertakaikkisen ihana ele! :-)

Täytyy alkaa kirjoittelemaan kirjaan.. varmaan mielenkiintoista kuulla mitkä on sulhon sweetest moments, ja mitkä minun omat sweetest moments.

4 kommenttia:

  1. todella ihana ja mieltä lämmittävä ele työkaverilta :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana ele! Kunhan vaan saatais tätä täydennettyä, ettei kirja löytyisi meidänkin kaapista 10 vuoden päästä ihan tyhjänä.. :-D

    VastaaPoista
  3. Hei! Eksyin vahingossa blogiisi, ja ajattelin laittaa nimeni vieraskirjaan :D Onnea kihlauksen johdosta, ja mukavaa nähdä uusi suomalais-intialainen pari häähuumassa! Itsellänikin historia intialaisen miehen kanssa, joka valitettavasti tuli rysähtäen alas, mutta rakkaus maan elokuviin ja tapakulttuuriin on säilynyt tähän päivään asti <3 Olen nyt matkalla alttariin nepalilaisn miehen kanssa, mutta on aina kivaa päästä seurailemaan muiden kulttuurisekaista elämää :) En malta odottaa lisää päivystyksiä, ja onnea hei vielä kerran! :))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa tavata toinen, jolla on kokemusta suomalais-intialiasesta liitosta. Tällaisia tapauksia ei liiemmin ole tullut vastaan.. :-) Sääli kuulla, että teidän tarinalle tuli päätös, mutta hienoa että olet löytänyt uuden rakkaan. Tervetuloa lukijaksi. :-)

      Poista