7. syyskuuta 2013

Wedding event HääGalleria

Käytiin tänään äitini ja sulhon kanssa HääGalleria-tapahtumassa Katajanokan vankilahotellissa (siis entinen Katajanokan tutkintavankila, nykyinen Best Western hotelli). Suoraan sanottuna olin tosi pettynyt tarjontaan - paikalla oli ehkä viisi näytteilleasettajaa. Onneksi tapahtuma oli ilmainen, olisin nimittäin ollut erittäin vihainen ja pettynyt jos olisin maksanut osallistumisestani. 

Tapahtuman mielenkiintoisin osa oli Stilissiman hääpukumuotinäytös, jossa nähtiin muutamia syksyn uusia hääpukumalleja. Tosin hämmästystä herättivät mallit, jotka eivät erityisen iloisen näköisenä kulkeneet esittelemässä pukuja. Tila oli tietysti hankala muotinäytökselle ja alkuun tuntui ettei kukaan tiennyt tarkalleen missä kohtaa mallit tulevat kävelemään, mutta jäin silti kaipaamaan parempaa ja iloisempaa tunnelmaa koko tapahtumaan. Noh, ne "oikeat" häämessut taitaa olla edessä vasta alkuvuodesta. 

Ohessa muutamia kuvia tilaisuudesta ja hääpuvuista niille morsiamille, jotka eivät vielä ole ostaneet häämekkojaan. 

Wedding car


wedding car



hääpuku
hääpuku







hääpuku



hääpuku

hääpuku

hääpuku


2 kommenttia:

  1. kiva tietää etten ollut ainoa joka oli tähän tapahtumaan pettynyt! Todella suppea ja suoraan sanottuna muotinäytös oli kyllä melkoinen fiasko..

    VastaaPoista
  2. Olen kuullut jo useamman samanlaisen kommentin.. heillä on siis aika paljon parannettavaa ensi kerralle! Odotetaan siis entistäkin innokkaammin niitä oikeita messuja, jotka on nyt siis tammikuun puolessa välissä.

    VastaaPoista