6. joulukuuta 2013

The best party before the wedding

Katseltiin maanantaina Kauhea kankkunen -elokuvaa sulhon kanssa ja naureskeltiin polttariporukan sekoilulle kun sulhanen katosi. Oikeassa elämässä tämähän olisi katastrofi - sulhanen katoaa villiltä polttarireissulta juuri ennen häitä! Olenkin kieltänyt sulholta polttarimatkat juuri ennen häitä - viimeiset pari viikkoa on oltava Helsingissä ja Suomessa vimeistelemässä hääjärjestelyjä. Sulhon MBA-kaveriporukka on suunnitellut poikien matkaa Riikaan, ja haluan varmistaa, että matka tehdään tarpeeksi ennen hääjuhlaa. En halua että sulhanen katoaa jonnekin Baltiaan juuri ennen häitä.. ;-)

Lähde

Omia polttareita olen miettinyt jo jonkin verran. Annoin polttarilistan kaasoille; listalla on 14 ihanaa naista, jotka ovat minulle läheisiä. Syytä siis alkaa tännekin pohtimaan vähän omia "ehdoton no-no" ja "ehdoton yes-yes" listoja, jos kaasot ja ystävät alkavat suunnittelemaan ohjelmaa. Perinteinen polttaripäivähä sisältää seuraavanlaisia ohjelmanumeroita: "yllätys"brunssi morsiammelle, kauneushoito, urheilullisempi ohjelmanumero, drinkki/sushi/kokkauskoulu, morsiussauna ja biletys. Kuulostaa siis ihanalta yhteisvietolta ystävien seurassa, mutta samalla vähän...kuluneelta. En tosiaan odota (tai edes halua) viikonloppumatkaa Las Vegasissa tai hullun kalliita extreme-urheilulajeja, joissa kaikkien osallistujien tilit pamahtaa pakkaselle.

"Ehdoton no-no" listalla on morsiammen nolaus possuasussa tai vastaavassa, morsiammen jättäminen yksin kauneushoitoihin, ylenmääräinen kiire ympäri kaupunkia, tylsyys, bileettömyys ja stressi. 

"Ehdoton yes-yes" listalla on yhteinen tekeminen, esimerkiksi polttarivisat ja muu leikkimielinen ohjelma olisi tosi hauskaa.

Lähde 

Lähde
 
Yhteinen teema-asu koko porukalle. 
Hyvää ja hauskaa ruokaa ja juomaa ystävien kanssa.  Lähde


 Haluaisin kokeilla jotain uutta ja jännää aktiviteettia koko ryhmän kanssa. Rafting, ratsastus, tai muu aktiviteetti toisi tarpeellista adrenaliinisyöksyä koko porukkaan. ;-) 

Lähde

Koko päivästä pitää olla paljon hauskoja kuvia muistona! 

Lähde
  
Illan pitää tietysti päätyä tanssilattian kuumiin rytmeihin...


Olisi mahtavaa jos polttaripäivä olisi oikeasti yllätys... etten aavistaisi lainkaan milloin polttareiden ajankohtaa! Enkä välttämättä panisi sitä morsiussaunaakaan loppujen lopuksi pahakseni.. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti