18. joulukuuta 2013

Shopping list for Xmas

Tahti kiihtyy kun joulu lähestyy!
Lennetään jo huomenna aamusta joulumatkallemme Intiaan ja olen ajatuksissani jo tehnyt listaa mitä kaikkea häätavaraa pitää yrittää hankkia.

  • Hääkutsut
 Teimme jo ensimmäiset versiot hääkutsuista Intiassa, jotka paljastuivat kylläkin aika kamaliksi.. Päätettiin yrittää pusertaa tekijöistä vielä jotain irti, mutta jos jälki ei muutu paremmaksi teetämme tai ostamme kortit jossain muualla. Jos jälki tuntuu jo paremmalta, teetämme kortit samantien Intiassa. Tämä siis tarkoittaa sitä, että kutsun teksti pitää olla valmiina! Puolet korteista täytyy siis olla suomeksi, puolet englanniksi. Lisäksi osan englanninkielisten kutsujen teksteistä täytyisi olla muotoa "vanhemmat kutsuu", osan "pari kutsuu". Luulen, että suomenkielisessä tekstissä me olemme kutsuva taho. Mehän kuitenkin maksamme häämme lähes kokonaan itse. Tuskin runoillaan siihen mitään ihmeellistä, vaan laitetaan paperille faktat.
  • Intialaiset rannerenkaat
Ongelmana tässä blogissa on se, että pyörittelen monia ajatuksia omassa päässäni ja tavallaan.. unohdan mainita niistä sulholle. ;-) Suunnittelin aiemmin pöytäkoristeeksi intialaisia rannerenkaita. Luulinpa maininneeni tästä sulholle, kunnes aloimme juttelemaan pöytäkoristeista viime viikolla ja kävi ilmi että tämä idea oli hänelle ihan uusi! No, en suostunut luopumaan tästä ideasta (musta renkaat on tosi ihania ja kauniita!) ja onneksi sain sulhon kannatuksen, tai tavallaan. ;-)
Renkaat tulisivat siis pöytiin koristeeksi ja samalla ne olisivat take away -lahjat vieraille. 
  • Hääkengät
Nämä Badgley Mischkan kengät on tosi ihanat! Valitettavasti merkkiä ei ole saatavilla Intiassa, joten täytyy katsella muita vaihtoehtoja. Pääasia, että kengät ovat liilat, juhlalliset ja sellaiset että niillä voi kävellä.

  • Häälaukku
Vaikka ilmeisesti morsian ei kaipaa laukkua juhlissaa, silti ajattelin pitää silmät auki jos vaikka sopiva laukku hyppää esiin Intiassa. Ehkä se voisi olla sellainen joka sopisi tämän BHLDN:n boleron kanssa.. 



2 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa!!! Toivottavasti löydät etsimäsi ja saatte kutsukorttiasiat kuntoon.
    Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista