10. joulukuuta 2013

Showtime

Häätanssiongelma on ollut mielessä jo pitkään ja ollaan mietitty vaikka mitä tansseja vaihtoehtona häävalssille. Meille häätanssi on osa hääperinnettä, joka halutaan sisällyttää meidänkin juhliimme. Ongelmana on vain itse tanssi! Salsa? Bachata? Suomalainen Tango? - ei, mutta ehkä argentiinalainen tango!

Eräs tanssi, ja sen musiikki, tuli mieleeni viime viikonloppuna. Sulhanen tutustutti minut elokuvaan "Naisen tuoksu", jonka klassikkokohtauksessa sokea mies tanssii kauniin nuoren naisen kanssa ja hurmaa hänet. :-)



Minusta tämä olisi hauska idea, mutta sulhasen mielestä hiukan korni.. Totta, se on alkuperäisessä muodossaan ihana, mutta ei varmasti osattaisi sitä niin hyvin että kannattaa edes harkita.. 
Löysin muutaman videon, jossa tämä tanssi on ollut oikeissa häissä. Tästä näkee, että vaikka tanssi sujuu suhteellisen sujuvasti, pari ei ole täysin mukana fiiliksessä ja morsiankin vain kurkkii jalkojaan.. Ehkä siis ei oteta tätä tanssia!


Amerikkalaisessa hääblogissa Bitchless Bride oli huvittava kirjoitus häätansseista.. Kyllä, mekin haluamme häistämme jotain erikoista. Mutta ehkä jätetään sentään tämä Dirty Dancing -nosto pois!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti