15. joulukuuta 2013

Hotel inspectors II

Tasoissa ollaan. Kämp vai Haven? Haven vai Kämp?
Käytiin alkuviikosta visiitillä Kämpissä ja Glo Kluuvissa. Kämpin jälkeen Glo tuntui tosi vaatimattomalta. Ihan kiva, mutta enemmänkin business-hotelli kuin hääyöhotelli. Glo ja Fabian on siis selkeästi vedetty listalta yli. Nyt mietitään Kämpin ja Havenin välillä. 

Kämp on aina Kämp, siinä on omanlaista tunnelmaa - mutta ei ne perushuoneet ole mitenkään ihmeelliset. Hotellin sisustus on "ajatonta luksusta", mutta jotenkin minä pidin enemmän Havenin fiiliksestä. Oltiin myös yllättyneitä, että Kämpin huonehinnat eivät olleet mitenkään älyttömästi enemmän kuin Havenin hinnat. Ollaankin siis tosissaan miettimässä näiden kahden hotellin välillä. 

Lähde

Kämpissä on Havenin tapaan hääyöpaketti, mutta myös Love Kämp -paketti ihan järkevään hintaan. Deluxe-huonehinta tälle paketille alkaa 280 eurosta, kun taas se varsinainen hääyöpaketti maksaa 399 eurosta ylöspäin. Suurimmat erot ovat siinä, ettei Love Kämp -pakettiin kuulu kukkakimppua tai mansikoita.  

Kurkattiin Kämpistä kolme huonetta, perushuone, Deluxe, ja Esplanadin suuntaan oleva sviitti. 

Perushuone
 
Deluxe

Sviitti


Sulhohan oli ihan innostunut Kämpistä ja haluaisi sinne hääyöksi! Itse ehkä pidin Havenista enemmän, vaikka se onkin osaltaan vaatimattomampi ja sijainniltaan vähän sivussa. 

Luultavasti tehdään nyt varaus kumpaankin hotelliin - Havenissa ei ollut Lux huoneita vapaana, mutta tehdään varaus ja pyydetään upgreidiä kun/jos huone vapautuu. Jos ei vapaudu, meillä on varalla Kämpin huone. Jee, taas yksi juttu to do -listalta on tehty! 

1 kommentti:

  1. Joo noi Kämpin huoneet on kuluneen näköisiä, mutta muut tilat on niin upeita ja se palvelu...

    Meillä on kans Kämp ykkönen, sillä se on Kämp. Muuten ois ehkä Klaus K.

    VastaaPoista