29. marraskuuta 2013

Small coverup ideas

Häärintamalla on ollut hiljaista - olin alkuviikolla työmatkalla ja nyt takaisin normaalirytmissä. Edelleen samat asiat roikkuvat To Do -listalla - häämatka, kutsukortit ja Save the Date -ilmoitusten lähetys omille kutsutuille. Ollaan siis saamattomuuden mestareita..! ;-) Kaikki sähköpostiosoitteet ovat kasassa, joten tänään tai huomenna istun alas ja lähetän STD:t vieraille. Kaasot ovat ottaneet aktiivisen roolin ohjelman suhteen ja perustaneet oman FB ryhmän, missä juonivat keskenään.

Nyt kun hääpuku on kotona, voin alkaa tilailemaan testattavaksi eri bolerovaihtoehtoja! Juuri ennen joulua en viitsi tilata, etteivät tuotteet tule juuri kesken Intian matkaa ja istu postissa odottamassa. Samoin bolerot täytyy tilata suurinpiirtein samaan aikaan, jotta voin vertailla niitä. 

Löysin kivoja vaihtoehtoja boleroksi googlailemalla (olen muuten huomannut että jos etsii tietyntyyppistä vaatekappaletta, on helpompi googlata suoraan kuvia.. suurimmassa osassa kuvista on linkki kauppaan mistä kyseisen tuotteen saa). BHLND ei petä, taas löysin valikoimasta ihanan boleron.. Valitettavasti se on myyty loppuu, mutta ehkä löydän tämän vielä jostain myynnistä.Tämä on myös upea, vähän samantyyppinen kuin yllä oleva helmibolero. Ja tätä sentään vielä saa! Ehkä tilaan tämän kuitenkin jo nyt niin en jää ilman.. 
Tämä on hieno, mutta myös loppuunmyyty.. :-(

Lähde

Tällainen perusvalkoinen bolero on tietysti myös hyvä vaihtoehto hääpuvun kanssa.
Lähde

Ja sitten tietysti tämä.. Monsoonin klassinen angoravillainen bolero! (Kiitos veljen tyttöystävälle, joka löysin tämän ja vinkkasi mulle!)


Lähde
Sitten jos haluaa vähän blingblingiä häihin, niin tähän tyyliin voisi harkita lievästi kiiltelevää boleroa kuten tällä morsiammella on. Sointuu muuten ihanasti hänen punertaviin hiuksiin! 


Lähde
Nyt vaan shoppailemaan! :-)

Onko sinulle tulossa bolero tai huivi? Mistä ostat/ostit sen?

4 kommenttia:

 1. Olen miettinyt boleron hankkimista ja ehdottomasti tuo kimallebolero on vahvimpana listallani! Villaista pelkään, vaikken olekaan allerginen mutta erikoist villan käsittely- ja värjäysaineet voivat tuoda allergisen reaktion ja sitten on punainen morsian :D

  Minulle on sinulle haaste blogissani: http://aslongaswerehappy.blogspot.fi/2013/11/save-date-1522013.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimallebolero on kyllä näyttävä ja kaunis! :-) Vitsit, olen kyllä niin huono haasteissa, mutta katsotaan mitä saan aikaiseksi.. ;-)

   Poista
 2. Zädäm! Tuo viimeisen kuvan paljettibolero iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Täydellinen ja haluuuuun! Häämme ovat keskellä kesää ja kirkkovihkimistä ei tule, joten periatteessa en tarvitsisi olkapäiden peitoksi välttämättä mitään muuta kuin ehkä jotakin lämpimämpää viileän illan varalle (minkä johdosta olen tähän asti harkinntu vain erilaisia neuleboleroita -jakkuja ja -huiveja). Mutat nyt tuntuu vahvasti siltä että en tule selviämään ilman tuollaista kimaltavaa ihanuutta :) Tuo ylimmän kuvan helmibolero on kanssa aivan täydellisen kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä että löytyi mieleinen! :-D Itsekin tykkään eniten noista helmiboleroista.. mieluiten haluisin turkisstoolan, mutta toukokuussa ei (toivottavasti) ihan niin paksua suojaa tarvitse. Kevään illat voi olla viileitä, tai päivätkin, ja olen sellainen vilukissa että varmasti tarvitsen jotain olkapäilleni.

   Poista