4. marraskuuta 2013

Holiday

Blogissani koittaa nyt viikon hiljaisuus. Lähden unelmieni matkalle - ratsastusvaellukselle Espanjaan!

Olen odottanut tätä matkaa jo yli vuoden. Viime syksynä minulle tarjottiin työpaikan myllerryksessä mahdollisuutta irtisanomispakettiin.. Asiaa pohtiessa mietin kovasti mitä olisin tehnyt ajalla ja rahalla. Kerrankin olisi ollut mahdollisuus toteuttaa sellaiset haaveet, joiden esteeksi muodostuu aina aika- ja rahaongelmat. Yksi ajatus nousi voimakkaasti ylitse muiden -  halusin  ratsastusvaellukselle ja nauttia siitä vauhdin hurmasta mitä voi kokea vain täyttä laukkaa kiitävän hevosen selässä.. 

Työni kuitenkin jatkuivat, mutta tämä haave jäi mieleeni. Tunsin, että tämä on mahdollisuuteni tehdä jotain omaa - jotain mitä en ehkä voi häiden ja perheen perustamisen vaiheessa välttämättä enää tehdä. Tämä haave on minulle tärkeä. Vuoden verran kypsyttelin ajatusta kunnes päätin, että tämä matka on tehtävä ennen kevättä ja hääkiireitä. 

Tässä nyt ollaan - haaveeni toteutuu! 

Ihanaa viikkoa kaikille! :-) 



4 kommenttia:

  1. Oih, ihan mieletöntä reissua! Nauti siitä kaikin aistein <3 ja kerro kokemuksesta lisää kun palaat takaisin! Olen itse ollut päivävaelluksella Etelä-Ranskassa Atlantin hiekoilla laukaten, mutta haaveissa on ratsastusvaellusreissu Islantiin isosiskon kanssa : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin juuri lyhyen kertomuksen matkasta. Blogini on pääasiassa häistä, mutta kerron lisää jos lukijoilta löytyy kiinnostusta. Etelä-Ranskan hiekat kuulostaa ihanalta.. :-)

      Poista
  2. Varmasti upea reissu! Kuten Saankin sanoi: nauti! Vaellukset antavat ihmiselle niin, niin paljon. Niistä saa aina nauttia kaikin aistein ja ne antavat todella pitkäksi aikaa voimia arjen pyörittämiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta.. loma teki selkeästi hyvää. Sain hyvän annoksen D-vitamiinia Espanjan auringon alla. ;-)

      Poista