11. marraskuuta 2013

Back to business

Oih, olipa mahtava lomaviikko! Vietin siis viime viikon Espanjassa ratsastusvaelluksella ja loma oli mitä parhain. Sää oli mahtava, hevoset vauhdikkaita ja viini ja cava virtasi joka ruokatauolla. :-)

Saavuin siis maanantaina Mas Alban tilalle n. 2 tunnin ajomatkan päähän Barcelonasta. Tutustuimme muihin ratsastajiin illan aikana ja illallisella kerroimme ratsatuskokemuksestamme ja hevostoiveistamme oppaalle. Varsinainen matka alkoi vasta tiistaina aamulla kun tavattiin hevoset ja pakattiin kamat ensimmäistä ratsastusetappia varten. Hevoseni tämän viikon aikana oli Fenix, joka oli suloinen ja rauhallinen hoidettaessa, mutta vauhdikas ratsastaessa. Vaellus kesti 5 päivää, ja matkan aikana yövyimme paikallisten pitämissä majataloissa keskellä kaunista luontoa. Maisemat olivat mielettömän upeat - ratsastimme joen vartta, laukkasimme peltojen läpi, tungimme pienten vuoristopolkujen kautta ylös vuorelle ja mikä parasta laukkasimme merenrannalla. Harmi vain, että Fenix pelkäsi aaltoja ja jokaisen aallon iskettyä rantaan se hyppäsi aina sivulle. 

Kuvat kertovat kuitenkin enemmän kuin sanat, joten tässä hiukan tunnelmia Costa Bravan maisemista.  

Lähtöpaikkana Mas Alban tila

Piknik vesiputouksen äärellä

Ratsastusta jokivarressa


Hyvin ansaittu illallinen hevosille


Hevoseni Fenix valmiina lähtöön

Rannalla

Yömaisema

Jos joku muu on suunnitellut vastaavaa ratsatusvaellusta, voin lämpimästi suositella Panorama Trailsin matkoja. Retket olivat hyvin järjestettyjä ja hevoset selkeästi hyvin hoidettuja.

Tämän jälkeen takaisin aiheeseen - eli häihin. Sain matkan aikana tekstiviestin Niinattaresta, että hääpukuni on saapunut! Jo nyt - eihän mulla ole edes kenkiä tai alusvaatteita hankittuna! Täytyy käydä noutamassa puku säilöön, kengät ja alusvaatteet voi ostaa myöhemmin ja puvun muokkaaminenkin onnistunee hyvin myöhemmin.. Häihin on sentään vielä 6kk aikaa. Tai enää! :-)

1 kommentti:

  1. Voi ihanuutta! Mä en oo ikinä ollu ulkomailla tollasella pitkällä vaelluksella vaikka useasti oon kyllä käynyt hepostelemassa ulkomailla ollessa. Itseasiassa suomessa en ole hevoseen koskenut melkein 15 vuoteen, mutta ulkomaanmatkoilla sitä jotenkin eksyy aina ratsastelemaan :D

    VastaaPoista