12. marraskuuta 2013

The panic list



Ääks, kävin tänään työ/opiskelukaverin kanssa lounaalla ja puhehan kääntyi ei-niin-yllättävästi häihin ja hääjärjestelyihin. Lopputulos oli se, että palasin työpisteelleni lievän paniikin vallassa... meillähän on vielä kaikki päättämättä! 

Nopea paniikkipingaus sulholle (joka siis on samassa työpaikassa, tiedättehän - connecting people..) siitä mitä kaikkea me EMME ole vielä hoitaneet. Häihin on 6kk ja 5 päivää, ja KAIKKI asiat on levällään! Sulho ei tietysti nähnyt asiaa ihan samassa valossa, mutta ei tällaisessa tilassa mitkään rauhoittelut auta.

Ensimmäisenä on tietysti se Save the Date -asia. Saimme viikko sitten tietää, että sulhon Lontoossa asuva kaveri aikoo järjestää häänsä samana viikonloppuna kuin me. Yritettiin saada STD kutsut ulos mahdollisimma nopeasti, mutta sitten juutuimme RSVP ongelmaan. Jos lähetämme infoa wedsite muodossa, lisäämmekö siihen RSVP mahdollisuuden? Päätettiin kuitenkin tehdä niin, että de-aktivoimme RSVP ominaisuuden vielä toistaiseksi nettisivuilta, ja aktivoimme sen vasta juuri ennen kutsujen lähettämistä. Lisäämme kutsuun maininnan että RSVP tapahtuu wedsiten kautta ja linkin sivulle vielä uudestaan. Yritetään siis tänään saada wedsiten suomenkieliset osiot valmiiksi ja STD infot linkkeineen menemään viiimeistään - siis VIIMEISTÄÄN - tällä viikolla. Suomenkielinen osio sivuilla on tosin vähän ankea, koska suomalaisille vieraille ei varmaan tarvitse laittaa kulkuohjeita Johanneksen kirkolle samalla tarkkuudella kuin ulkomaisille vieraille. Lisäsimme muuten juhlaa koskevaan osuuteen maininnan lapsettomista häistä. Tästä meillä oli sulhon kanssa alunperin kova vääntö - minä en halua kuulla lasten kitinää tai huutoa juhlissamme, joihin panostamme tuhansia euroja. Paikalla tulee kuitenkin olemaan sulhon veljentytär (7v) ja siskon pieni vauva, joita ei tietenkään voi jättää kotiin Intiaan kun muu perhe tulee Suomeen.

Toisena paniikkilistallani on kutsut.. ne Intiasta tilatut kutsupohjat eivät olleet sitä mitä odotimme, joten pitää miettiä asiaa uudestaan. Vaihtoehtona on siis yrittää Intian matkalla saada kutsut viilattua paremmaksi, tilata kutsut suoraan Etsystä tai turvautua ammattilaisen apuun täällä Suomessa.

Kolmantena listalla on musiikki - mistä tosin sulho on vastuussa. Pitää löytää bändi tai DJ juhliin. Mitä mieltä lukijakuntani on - kumpaa suositte häissänne, bändiä vai DJ:tä? Kirkkomusiikki on asia erikseen.. unelmissani haluaisin sinfoaniaorkesterin soittamaan kirkossa, mutta kyllähän se pienempikin kokoonpano kävisi. Mietin vain kovasti että kuuluuko jousimusiikki tarpeeksi kovaa kirkossa.. 

Neljäntenä paniikkihöyryissäni listasin sulholle menun. Saatiin Kulosaaren kasinolta tarjous, joka on meidän mielestämme hiukan liian kallis. Yritämme saada siitä edes muutaman euron pois - yli sadan hengen häissä tämäkin tarkoittaa useamman sadan euron säästöä.  

Häämatka.. en edes aloita puhumista tästä nyt. Sanomattakin lienee selvää, että tästä ei ole tehty päätöstä. ;-)

Sitten on ne kaikki muut asiat, joita en ole miettinyt vielä kunnolla.. hääpuvun alle alusvaatteet, kengät, hääkakku, hiukset, meikki, ohjelma, hääauto..  ja kaikki muut asiat mitä en ole vielä edes tajunnut.

Hulluksihan tässä meinaa tulla! :-D

Lähde

2 kommenttia:

  1. Hui! Älä panikoi, tuon kaiken ehtii hyvin hoitaa puolessa vuodessa :). Tosin ehkä ne std:t täytyy saada liikkeelle pian, jos kerran samalle viikonlopulle pukkaa muutakin häähumua. Asioilla on tapana järjestyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta.. mutta päätösten tekeminen on se suurin juttu. Vaihtoehtoja on miljoonia, ja minä lievänä perfektionistina haluan kartoittaa kaikki ennen kuin teen päätöksen. :-) Onneksi sentään sulho lähetti jo save the datet eteenpäin.. !

      Poista