17. marraskuuta 2013

Homecoming!

Hääpuku on kotona!

Puku oli yhtä kaunis kuin muistin! Sovitin pukua vielä Niinattaressa, ja totesin että hupsista.. puku on aika jämäkän tuntuinen vyötäröltä. Puku tilattiin kokoa pienempänän kuin sovitin, ja täytyy joko jatkaa treenaamista tai pyytää ompelijaa hiekan väljentämään vyötäröltä. Samalla hän voisi ommella pari tennissukkaa strategisiin paikkoihin.. ;-)


Testailin samalla miten huntu sopisi puvun kanssa. Alan vähitellen kallistumaan sen kannalle, että en ota huntua lainkaan, vaan vain jonkun hiuskoristeen. Huntu päässä oli outo olo eikä se sopinut mielestäni pukuun. 

Puku odottaa ensi kevättä ja sovitusta vaatekaapissamme. Vannotin sulholle, ettei hän saa kurkata pukupussiin, jotta yllätys ei mene pilalle.:-)
Sweet dreams.. päivänvalo koittaa taas maaliskuussa! 


Ps. Minusta on erikoista, että yli tonnin puvun tilanneena minun täytyi maksaa vielä ylimääräiset 22 euroa tästä pukupussista. Luulisi, että tuolla investoinnilla saisi ilmaisen pussin...

4 kommenttia:

 1. No todellakin luulisi et sais ilmaisen pukupussin! Oletin et ne kuuluu aina kauppaan?!
  kauniilta näyttää puku ja eiköhän sitä ressissä ja joulun jälkeen parit kilot karise kuin huomaamatta, joten puku istuu varmasti kuin hansikas tärkeänä päivänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän minäkin oletin ja olin tosi yllättynyt.. ;-)

   Poista
 2. Ooh, ihanaa että olet saanut puvun kotiin. <3 Apua, mä en varmaan malttaisi olla koko ajan kurkistelematta, saatika sulho! :D

  VastaaPoista