25. huhtikuuta 2014

Our Indian "Wedding"

Täällä Suomen päässä hääjärjestelyt on ollut tiukasti minun meidän käsissä, mutta Intian päässä sulhon perhe on ollut toteuttamassa juhlia. Varsinaiset häät ovat Suomessa, mutta sulhon perhe halusi järjestää meille juhlavastaanoton myös Intiassa. Varsinaisten häiden stressissä ja järjestelykiireessä nämä juhlat ovat melkein unohtuneet, mutta ehkä syytä lyhyesti esitellä mitä meitä odottaa.

Sulhon perhe lähtee siis häiden jälkeen tiistaina takaisin kotimaahan, me lennämme keskiviikkona aamulla perässä ja vanhempani sekä veli tyttöystävän kanssa lentävät Intiaan päivää myöhemmin juhliin ja lomalle. Juhlatilaisuus on lauantaina hotellissa lähellä sulhon vanhempien kotia. Paljoakaan en juhlista tiedä, mutta hotellin juhlatila on koristeltu intialaiseen tyyliin eli odotettavissa on jotain tällaista.. 



Nämä kuvat ovat koristeluehdotuksia, joita sulhon sisko lähetti meille. Yritin Yritettiin valita näistä vähiten joulukuusta muistuttava koristelu, joten todennäköisesti lavamme tulee olemaan jotain ensimmäisen tai viimeisen kuvan mukaista. Hääparihan perinteisesti istuisi lavalla tuollaisella penkillä, kummankin vanhempien keskellä.

Juhlissa on tietysti tarjolla ruokaa ja saatiin valita n. 15 sivuisesta menusta jotain mielestämme sopivaa. Maassa maan tavalla, ja poimimme ruuista hyvä valikoima intialaisia herkkuja - mutta myös muutama "neutraalimpi" vaihtoehto meille länsimaalaisille jos muiden ruokien chilipitoisuus käy liian suureksi.

Juhlia varten pitää - tietysti - ostaa uusi mekko, mutta en ole vielä keksinyt mitä laittaa päälle. Toukokuun lopussa säätila on ilmeisesti todella tukahduttavan kuuma ja kostea. Kyseessä täytyy siis olla joko kesämekko tai muuten ilmava asu.. muuten kupsahdan kuumuuteen. En kuitenkaan voi ostaa mitään todella lyhyttä tai avonaista asua, koska en halua herättää vääränlaista huomiota kaikkien intialaisten sukulaisten keskellä. Nettishoppailu siis jatkukoon alkakoon!

3 kommenttia:

  1. Oletko ajatellut hääpuvuksi Intiaan maan mukaista intialaista hääpukua vai eurooppalaisempaa? Mahtavaa kun on kahdet häät ja toisista ei tarvitse huolehtia kun muut suunnittelevat. Voi olla aikamoinen koristelu odottamassa noiden kuvien perusteella :D

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa hyvältä tuollainen tilaisuus! Malttamattomana kuvasatoa odotellessa :).

    VastaaPoista
  3. Zalandolle sitten vaan shoppailemaan! ;)

    VastaaPoista