17. huhtikuuta 2014

Tehtävälista viimeisille viikoille

Kevätflunssa on iskenyt (onneksi nyt eikä 4 viikon päästä..) ja sairaspäivien aikana olen käynyt läpi to do -listaamme. Mehän olemma aika hyvällä mallilla! Toisaalta pakko ollakin kun häihin on tasan kuukausi! Budjettilistastakin huomaa, että monet asiat on hoidettu ja onneksemme monesta olemme päässeet halvemmalla kuin oletimme.

Päätimme pihistää hääautosta ja lainaamme kaasoni BMW:tä hääpäivänä. Emme kuitenkaan tule istumaan autossa pitkiä aikoja, joten totesimme että on turha käyttää satoja euroja autonvuokraan. Olin laittanut viestiä Jaguar- ja Mercedez Benz -autoklubien listoille ja sitä kautta eräs mies tarjosikin 1970-luvun valkoista Jaguaria 300€ päivähinnalla. Auto oli upea, mutta päätettiin kuitenkin ajatella järjellä ja säästää rahat muuhun käyttöön. Nyt täytyy vain tilata jostain autoon koristeita. Laitamme ainakin auton konepellin yli nauhat. Lisäksi haluaisin auton perään ilmapalloja.. riittääköhän ihan puhalletut ilmapallot vai pitääkö ne täyttää heliumilla?


Bussit saatiin mielestäni erittäin hyvään hintaan Busmo -nimisestä kuljetusfirmasta. Kaaso kyseli tarjouksia Kovaselta ja Tyllilältä, joista saatiin kahdesta bussista tarjoukset hintaan 550€ (Kovanen) ja 400€ (Tyllilä). Busmosta saimme bussit hintaan 350€.. Kyseltiin myös samalla Kovaselta pakettihintaa busseille ja hääautolle, mutta emme saaneet mitään erikoishintaa koko paketille vaan tarjosivat hääkuljetusta hintaan 300€. No, ilmeisesti bisnes käy heillä sen verran hyvin, ettei hinnoissa tarvitse joustaa.

Ostoslistalla päälimmäisenä on löytää jotain erikoista hääyölle.. sekä häämatkalle. Olen selaillut ainakin Boutique LouLoun valikoimaa, niillä on kivannäköisiä ja suhteellisen edullisia yöasuja. Zalandolla ja muilla tavallisilla nettikaupoilla ei oikein ole mitään erikoista.. nyt etsitään sitä kuuminta hottia!

Saatiin viikonlopun aikana vieraslahjat pussitettua kahden kaason ja yhden vierailevan tähden avulla. Unohdin tosin, että meidän piti vielä lisätä pussukoihin ohje miten keittää intialainen Masala-tee. Lisäksi Baileys-pullojen ympärille pitää laittaa nauhat ja pieni lappu. Kaikki nämä jäävät vielä seuraavaan askarteluiltamaan. Olen ylpeänä onnistunut välttämään lähes kaiken askartelun! Olenkin sellainen mämmikoura, ettei jälki edes olisi kaunista.. 

Kuva

Mukavaa & rentoa pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Teillä häät onkin jo tosi lähellä :) Mutta näyttää järjestelytkin olevan hyvällä mallilla. Valkoinen jagge kyllä kuulostaisi aika mielettömältä hääautolta. Kääk, me ei olla vielä uhrattu ajatustakaan hääautolle. Tosin en ole ihan täysin varma onko sille tarvettakaan, mutta olisihan se hienoa kaartaa jollakin hienolla tai hauskalla menopelillä juhlapaikan pihalle.

    Nyt vaan tsemppiä viimeisille suunnitteluviikoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) päivät menee yllättävän nopeasti..

      Poista