16. helmikuuta 2014

Love Me Do

Suuresti mainostetut ja hypetetyt Love Me Do -messut koittivat eilen Helsingin Suvilahdessa, monelle Flow-festivaaleilta tutussa Suvilahdessa. Aamun mekkoshoppailun jälkeen lähdettiin kaason kanssa uteliaina tutustumaan messujen tarjontaan. 

Suoraan sanottuna olin hiukan pettynyt messujen tarjontaan. Ensimmäisenä yllätyin messutilan pienuudesta. Tilana oli Kattilahalli, joka omasta mielestä oli aika sekava ja kaikui kovasti. Hälinän taustalla joku bändi yritti esiintyä, vaikka musiikki sekoittui vähän ikävästi taustameluun ja tilan kaikuun. Näytteilleasettajia ei ollut montaa ja omasta mielestä paikalla tuntui olevan aika monta kakuntekijää ja hääsuunnittelijaa. Lisäksi paikalla oli usea pikkupiste, joissa myytiin käsintehtyjä koruja ja muuta rihkamaa. Tosi sööttejä koruja ja koristeita, mutta en ostaisi omiin häihini pitsisiä korvakoruja.

Visuaalisesti messut olivat todella kauniit - tila ja näytteilleasettajat henkivät romantiikka ja vintagea. Ehkä messut olivatkin kohdennettu niille, jotka ovat juuri menneet kihloihin eivätkä ole vielä aloittaneet konkreettisia hääsuunnitteluita.








Love Me Do -messut olivatkin fiilistelymessut - mitään konkreettista sieltä en saanut omien häiden suunnitteluun, mutta sainpahan hetkeksi jälleen uppoutua romantiikan vaaleanpunaiseen hattarasuohon ja ihastella vaaleanpunaisia cupcakeja, hääkakkuja, pöytäasetelmia ja pitsisiä häämekkoja.

2 kommenttia:

  1. Kiva lueskella näitä kommentteja ja fiiliksiä tapahtumasta. Ja sun blogi, se on mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Onnea eilisestä blogivoitosta. Palkinto meni oikeaan osoitteeseen, ihana blogi sulla!

      Poista