12. helmikuuta 2014

Ladies in purple

Kaasot pukeutuvat häissä liiloihin mekkoihin, yksinkertaista. Näköjään ei olekaan. Liila ei näköjään ole kauden väri tai sitten Suomessa ei vain käytetä liiloja juhlamekkoja. 

Kevät häät
Kuva


Suunnitelmissa on löytää kolme samansävyistä pitkää mekkoa leideille. En ole vaatinut tietyn mallisia tai värisiä mekkoja, koska emme pysty kustantamaan kaasojen asuja hääbudjetista. Tämän takia olenkin vain esittänyt toivomuksen, että edes jollain kolmesta olisi tumman liila mekko, muut voivat käyttää vaaleampia sävyjä. Se saattaisi näyttää itse asiassa tosi kivalta, jos mekot ovat hiukan eri liilan värisiä.
 
Kävimme tyttöjen kanssa viime lauantaina katsastamassa muutaman Helsingin keskustan pukuliikkeen. Ainoastaan yhdessä oli edes jossain määrin varteenotettavia mekkomalleja, jotka sopivat teemaan ja istuvat kaasoille. Kasarmintorin Fleur D'Orangessa oli kauniita pitkiä juhlamekkoja, joita saa onneksi tilattua haluamassa värissä. Täältä saisimme eri malliset mekot eri säyvyissä, jotta kaikki löytävät itselleen hyvin istuvan ja myöhemminkin käytettävän mekon. Huonona puolena olikin hinta.. 340€ per mekko on aika suolainen hinta.

Mielestäni yhtenä hyvänä vaihtoehtona on ostaa mekko nettikaupasta. Ebayssa on tarjolla hyvä valikoima mekkoja, vaikka vähän askarruttaa tilata tavaraa USAsta asti.  Yllätyksekseni pari Ebayn valikoimissa olevista mekoista taitaa olla ihan samat, joita kokeiltiin Fleur D'Orangessa! Voiko tosiaan olla, että kauppa tilaa mekot samasta nettipalvelusta??

Nämä kaksi mallia ovat ihan samat mitä kokeilimme liikkeessä, vain hinta on murto-osan siitä mitä kivijalkaliikkeessä pyydettiin.

Kuva
Kuva

Mistä muualta kannattaa etsiä kaasoille mekkoja?

4 kommenttia:

  1. Mä etsin mun kaasoille vaaleampaa violettia, lilaa. Löytyikö matkan varrella lyhyempiä mekkoja sen värisinä? Oon kuullut täysin samaa ettei oikein ole mitään lilaa/violettia tällä hetkellä. Vaihtoehtona ottaa joku toinen väri ja käyttää sitä teemaväriä sitten kukissa, asusteissa tms. Kävittekö muuten Lavemissa? Siellä oli joulun tienoilla suht ok määrä pitkiä pukuja useissa väreissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Violetti/lila on vähän hankala väri, sitä ei oikein tahdo löytää nyt. Silmiin ei osunut vaaleampaakaan väriä.. Ei olla vielä käyty Lavemissa, mutta suunnitelmissa on. :-)

      Poista
  2. Meidän häihin kaasojen sifonkimekot tilattiin JenJenhousesta ja ne oli tosi kivat ja laadukkaan oloiset. Siellä oli myös ihanaa tummaa liilaa sifonkia tarjolla, minulla on siitä näytepalakin vielä tallessa... Hintaa yhdelle mekolle taisi tulla reilun satasen verran, hiukan mallista riippuen. Mekkoja voit kurkata esim. täältä: http://haahaaveita.blogspot.fi/2013/07/rakkaat-ja-niin-tarkeat-kaasot.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teilläkin oli sama lähestymistapa kaasojen mekkoihin.. Täytyy kurkkia JenJenHousen valikoimaa tarkemmin. Ilmeisesti postitus tuli Jenkeistä ja puvuille tuli hinnan lisäksi vielä tullimaksut? Muuten, tosi kauniit kukat! Samantyylisiä olin itsekin ajatellut! :-)

      Poista