31. elokuuta 2013

Color inspiration

Flunssaisena on aikaa surffailla netissä ja lueskella erilaisia sivustoja..Löysin hauskan amerikkalaisen hääsivuston The Perfect Palette, jossa fiilistellään eri teemavärejä häihin. Sivustolla on esillä mielettömiä - siis mielettömän makeita - värisävy-yhdistelmiä kuten Sangria+Orange; Turquoise, Peach & Muted Lavender; sekä Coral & Navy Blue.

Kuulostaa herkulliselta - ja näyttää upealta!

Sangria + Orange. 
Tässä väriyhdistelmässä tuntuu mausteisuus, lämpö, intohimo.



 Turquoise, Peach & Muted Lavender.
Tästä välittyy todella ihanasti keväinen tunnelma, juhlat koivumetsän, perheen ja ystävien keskellä.



 Coral & Navy Blue.
Koralli todellakin raikastaa tummansinistä, joka yksistään saattaisi olla hiukan totinen ja tylsä. Mahtavat asukokonaisuudet kaasoilla!



 Oma "pelkkä" liila värisävy alkaa tuntumaan vähän tylsältä ja yksinkertaiselta. Toisaalta eipä juhlatilaakaan voisi lattiasta kattoon sisustaa värisävyillä, kun tilan omat sävyt, tumma keltainen ja sininen, ovat sen verran voimakkaita. Liila ei ollutkaan kovin paljon esillä The Perfect Palette sivustolla; sain vaikutelman, että ainakin USAssa on nyt enemmän herkkää pastellisävyä ja kukkaistunnelmaa.

Löysin myös oheisen hauskan värikartan. Liilan sävyn perusteella olisin inspiroiva, sympaattinen ja empaattinen. Kuulostaa hyvältä! :-)

Mikä sinun värisi on? 




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti