13. elokuuta 2013

Dress hunt

Olennaisena osana hääjärjestelyjä on tietysti itse puku. Aloitin hääpukujen sovittamisen jo ajoissa, ehkäpä liiankin ajoissa sillä ehdin käydä hääpukuliikkeet läpi kahteen kertaan.

Tiesin jo alkuun etten halua perinteistä A-linjaista hääpukua. Minulle sen olisi oltava merenneitomalli tai suora, kireä malli. Vaikka nyt onkin ollut runsaasti pitsisiä pukuja muodissa, itse en heti innostunut pitsistä. Pitsi vaikutti päälläni liian yksinkertaiselta ja tylsältä. Tosin löysin muutaman puvun, joissa oli tarpeeksi erilainen pitsi ollakseen todella kaunis.

Jo heti ensimmäisessä sovituksessa ensimmäinen ajatus merenneitomalllista vahvistui; minulla on naiselliset kurvit enkä halua peittää niitä. Samalla sovituskerralla totesin, että puvussa pitää olla hiukan "blingblingiä" - sitä jotain joka kiinnittää katseen.

Tässä puvussa on sellaista naisellisuutta ja tarpeeksi blingblingiä, joka vetoaa minuun. 



Suosikkipukuni löytyivät Niinattaresta ja Stilissimasta, ja ne ovatkin nyt top 3 listalla. Näistä pitäisi sitten valita.. Vaikeaa!

White One Nerveo: Upea, kaunis, herkkä puku.. mutta todella hintava. Alla on merenneitomallinen puku, päällä herkkä tyllikerros. Olkaimet saa pois.

Enzoani Dayton: hiukan samantyyppinen kuin W1 Nerveo. Onnekseni hiukan edullisempi kuin edellinen.

Ronald Joyce Ivana: Elegantti, juhla-asumainen, ja miellyttävästi edullisempi kuin W1 Nerveo. 

Voih valinnan vaikeutta.. Jos budjetti olisi rajaton, ottaisin W1 Nerveon. 
Rationaalinen puoleni toisaalta panee vielä vastaan. Plan B:nä on lotossa voittaminen, joka ei valitettavasti ole todennäköisin vaihtoehto. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti