25. elokuuta 2013

Bridesmaids & Bestmen

Häät.fi sivusto kirjoitti jokin aikaa sitten kaason merkityksestä ja roolista morsiammen avustajana ja tukena. (Artikkeli löytyy täältä. ) Meidän häissä sekä sulhasella että morsiammella on kummallakin kolme kaasoa ja kolme bestmania. Halusin, että meillä molemmalla on sama määrä "apulaisia" - onhan mukavampi, että häissä luottohenkilöitä on tasamäärä.

Häidemme bestmanit ovat hyvinkin kansainvälistä porukkaa; yhtä lukuunottamatta he asuvat kaikki ulkomailla. Lomien takia tosin Bestman P oli Suomessa käymässä, joten halusimme saada porukan saman pöydän ääreen tutustumaan toisiinsa.

Pidimme siis viime viikolla pienimuotoiset illanistujaiset viinin ja juuston parissa. Agendalla ei ollut mitään häihin liittyvää, vain tutustumista puolin ja toisin sekä hyviä viinejä ja juustoja.


 Illasta tuli aivan mahtava ja olen onnellinen millainen apujoukko meillä on häissämme tukemassa meitä. :)

Toistaiseksi en ole keksinyt mitään suurta tehtävälistaa kaasoille tai bestmaneille, ei olla oikein itsekään juuri tehty muuta kuin varattu tilat ja valokuvaaja. En todellakaan ole mikään askartelija, joten en aio stressata itseäni leikkaamalla, liimaamalla ja itkemällä epäonnistuneiden korttien ääressä. Tilaamme kutsut valmiina, luultavasti Intiasta. Tähänkään hommaan ei siis tarvita kaasojen apua. Toisaalta luulen, että joudutaan kuitenkin jonkin verran askartelemaan pöytäohjelmien ja paikkakorttien kanssa. Siinä vaiheessa apu tulee varmasti tarpeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti