4. syyskuuta 2013

Wedding dress shopping

Lauantain hääpukuostokset jäi välistä flunssan takia. Flunssa on päällä edelleen, mutta onneksi jo sen verran lieventyneenä, että voin suunnata pukusovitukseen tänään. Tarkoitus olisi siis päättää, ja ostaa, puku minkä puen päälleni hääpäivänäni 17.5.2014! 

 Kirjoitin jo hääpukudilemmastani täällä. Ajatukset eivät ole edelleenkään selkiytyneet, mutta toivottavasti osaan tehdä päätöksen sen mukaan mikä puku tuntuu oikealta. Toivottavasti vain ne pari vaihtoehtoa on edelleen saatavilla Niinattaressa. Kävin jo aikoinaan Seremoniassa, Stilissimassa, Niinattaressa, Zazabellassa, Fleur d'Orangessa, Lavemissa.. ja monessa näistä kahteen tai kolmeen otteeseen!

Olen alunperin miettinyt olkaimetonta hääpukua, jossa on pitkä laahus. Aloin nyt miettimään, että näytänkö kuitenkin liian alastomalta kirkossa jos yläosaa ei peitä joku bolero, pitsi, tms? Toukokuussa voi kuitenkin olla viileät ilmat enkä halua muutenkaan pelätä että hääpuku valuu liian alas ja aiheuttaa  Janet Jackson nipplegate tyylisen ongelman.. Yleisössä on kuitenkin katolisia pappeja ja konservatiivisia perheitä Intiasta. 


Ajatuksissa on tyllinen hääpuku, johon ei mielestäni sitten sovi pitsibolero.Huivia en halua pitää, koska sitä pitää koko ajan korjailla ja asetella. Satiinista en pidä, koska se helposti näyttää liian "kovalta" ja viralliselta kuin jakku. Turkis ei sovi kevääseen, se olisi ideaali talvihäihin. Neulosbolero voisi toimia, kuten Kate Middletonilla oli häissään. Pitäisi vain löytää hyvälaatuinen, monet näyttävät isoäidin kutomilta.  Mistäköhän sellaisen löytäisin, vinkatkaa jos tulee mieleen ideoita!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti