31. elokuuta 2013

96 million wedding workouts

Hikeä, kyyneleitä ja verta. Ehkä ihan kaikkea noista en halua vuodattaa, mutta  flunssan jälkeen alkaa tämän morsiamen The Wedding Workout. Vieressä on kasa suklaakääreitä ja päällä farkut, jotka jo hiukan kiristää, ja Googlestä löytyi 96 miljoonaa wedding workoutia. Eipä tässä siis taida olla yhtään syytä lykätä treenien aloittamista!

Periaatteessa vastustan kaikkea projektiluontoista diettaamista ja laihduttamista. Paras keino pysyä mitoissa on jatkuvat terveelliset elämäntavat: tuore ruoka, urheilu ja kohtuudessa pysyminen. Minullakin on valitettavasti aineenvaihdunta muuttunut nuoruusvuosista, enää en voi syödä rajattomasti mitä vain.

Tosiasia nyt vain on, että hääpäivä on nimenomaan yksi niistä päivistä jolloin haluan ehdottomasti näyttää parhaimmaltani. Hiukset, meikki, puku ja kroppa on oltava kunnossa. En siis ole mitenkään ylipainoinen, mutta haluan näyttää parhaalta mahdolliseltani hääpäivänä. En aio vetää tätä överiksi, vaan yrittää aloittaa (ja pysyä!) terveellisissä elämäntavoissa.. ettei vaan käy kuten alla!

"So… I once knew a bride who gained ten pounds in ten days on her honeymoon… Right? Why? And more importantly, how? How could any “normal” girl gain ten pounds in ten days? Well, I know this will shock you, but… she had lost so much weight for her wedding (by not eating of course), that when she got on that Hawaiian Airlines flight to paradise, it was like somebody attached a feedbag to that skinny face of hers, and she never stopped eating. You know why? Because she was fucking hungry! She hadn’t eaten in months!" (Bitchless Bride)

Aiemmin telkkarissa oli sarja Bulging Brides (taisi olla Nelosella nimellä Morsiusdieetti), jossa seurattiin morsiamia muutaman viikon bootcampin aikana. Aika hurjaa ja rajua katsoa kun morsiamet treenasivat 2 kertaa päivässä sillä aikaa kun sulhanen istui katsomassa telkkaria (yleensä tosin sulhanen oli normipainoinen, miksiköhän näin?), mutta tuloksia näkyi. 
Tästä kaikesta motivoituneena lupaan lähteä ensimmäisenä terveenä päivänä 8km lenkille. Sitä seuraavana päivänä kuntosalille. Ja sitten lenkille. Ja sitten taas salille.. Tästä se alkaa!

Tärkeintähän on asettaa tavoitteet oikealle tasolle, eikös vaan:


Millaisia kokemuksia sinulla on häätreeneistä tai -dieeteistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti