10. syyskuuta 2013

I love me + Häämessut

Kuten aiemmin kirjoitinkin postauksessani, viikonlopun HääGalleria oli aikamoisen epäonnistunut tapahtuma.  

Onneksi hääteemalla jaksetaan rahastaa, ja muitakin häätapahtumia on tulossa. ;-) 

Perinteisin on tietysti Häämessut Helsinkin Wanhassa Satamassa, jotka ovat tuttuun tapaan alkuvuodesta, tällä kertaa 11-12.1.2014. Harmi, että ne taitavat olla meidän häitä ajatellen liian myöhään. Luulen, että suurin osa suunnitteluista täytyy olla pulkassa jo tuossa vaiheessa. Muutenkin ajankohta on vähän erikoinen; suurin osa häistä on kuitenkin kesällä ja tammikuuhun mennessä on varmaan moni suunnitelma lyöty lukkoon. Harva varmaan suunnittelee häitänsä 2 vuotta.. Vai suunnitteleeko? 
Lisätietoja häämessuista löydät täältä

 Uusi tuttavuus ainakin minulle ovat I love me -messut 11-13.10.2013 Helsingin Messukeskuksessa. Siellä on ilmeisesti jonkinlainen hääosasto kaiken muun keskellä, ja ainakin "Jotain käytettyä" myyntitapahtuma.. Hmm, täytyy pitää mielessä, jos sitten laittaisi oman hääpuvun myöhemmin myyntiin. 
Täältä voi lukea lisää.

Täytyy merkata kalenteriin nämä tapahtumat, ties vaikka saisinkin suuria inspiraatioita juuri viime hetkellä. Tästä huolimatta, täytyy yrittää muistaa tämä viisaus kaiken hääsuunnittelun keskellä (..ja palauttaa itsensä maan pinnalle jos meinaan muuttua bridezillaksi)!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti