HÄÄkirppis!

Häät on tanssittu ja nyt on vuoro laittaa tavarat kiertämään seuraaville hääsuunnittelijoille. Kaikki alla olevat tavarat voi noutaa Helsingin Kampista, ja tuotteita voi tulla sovittamaan. Laita kyselyä soitteeseen solfiza@hotmail.com!

1. Hääpuku

Upea Blue By Enzoanin Dayton-hääpuku, todella erilainen ja herkkä. Kapealinjainen ja kevyt tyllipuku, jonka alla on pitsiä. Sweetheart-pääntie ja rypytykset vyötäröllä takaavat täydellisen istuvuuden. Takana helminappi, johon laahuksen voi kiinnittää kulkemisen helpottamiseksi. Pitkä ja näyttävä laahus, jota voi muokata lyhyemmällekin morsiammelle sopivaksi. Olen 168cm pitkä ja käytin hääpäivänä n. 10cm korkoja.
Koko 36. Niinattaresta ostettu, hinta uutena 1159e. 
Kuvia mm. täällä. Voin lähettää pyydettäessä lisäkuvia.
Myytävänä Lovebirds -liikkeessä Helsingin Töölössä.2. Alushame

Niinattaresta ostettu merenneito-mallinen alushame. Säädettävä vanne, ja koko S. Alushameesta ei ole kuvaa, mutta malli on muistaakseni tämä
Hinta uutena 69e. 
Myytävänä Lovebirds-liikkeessä Helsingin Töölössä.  
 

3. Hääkengät

Niinattaresta keväällä 2014 ostetut Pink-merkkiset hääkengät, jotka on värjätty liiloiksi. Värjäyksestä on tarttunut hieman liilaa väriä kengän pohjaan, mutta väri ei näy mitenkään ulospäin. Kengät ovat moittettomassa kunnossa. Koron korkeus n. 10cm, mutta  platform-pohja pienentää varsinaisten korkojen tunnetta eivätkä kengät tunnu liian korkeilta. Erittäin hyvät jalassa, käytin kenkiä koko hääpäivän, vaikka mukana oli varakengät.
Koko 38. Hinta uutena 129e ja värjäys 20e.  
Hintapyyntö 70e 60e.
4. Valkoinen huivi

Varalle ostettu Zaran valkoinen kevyt huivi. Huivissa on pieni hopeanhohto, joka tekee huivista juhlavan. Materiaali on ihanan kevyttä ja ohutta, mutta suuren koonsa ansiosta lämmittää viileämmälläkin ilmalla.
Kauniin ja aurinkoisen hääpäivän takia huivi on käyttämätön. Koko iso.. arvioisin että 100 x 150cm.
Hinta uutena 19.90e. 
Hintapyyntö 15e.
  5. Pöytänumeropidikkeet MYYTY6. Pussukat

33kpl kultareunaisia hääpussukoita. 10kpl liilahtavan sävyisiä, 23kpl kirkkaan sävyisiä pussukoita. Osaa käytettiin hääpäivänä, osa on käyttämättömiä. Koko n. 10x12 cm.
Hintapyyntö koko satsista 10e.


7. Photobooth-viikset

3kpl puuvarrellisia photobooth viiksiä. Korkeus 20cm. 
Hintapyyntö yhteensä 6e. 

8. Lasinen maljakko

Kupera lasimaljakko. Korkeus n. 20cm, yläosan halkaisija 12cm. 
Hintapyyntö 10e. 
9. Valikoima kuulakärkikyniä     MYYTYEi kommentteja:

Lähetä kommentti