2. huhtikuuta 2014

Huomenlahja

Huomenlahja sulholle - mission impossible? Siltä ainakin tällä hetkellä tuntuu. Monet morsiammet käyvät nykyään boudoir-tyylisissä kuvauksissa, mutta sulho ei siitä ole erityisen innostunut kun tästä jossain vaiheessa utelin. Mitä niillä kuvilla tekisi ja mihin ne laittaisi? Esillä niitä ei voi/viitsi pitää, joten ne päätyisivät todennäköisesti vain laatikon pohjalle. Tietysti ne voisivat olla kiva muisto sulhaselle morsiammen nuorekkaasta kauneudesta hääpäivän alla (ja mulle itselleni hyvä muisto kuinka nuori ja hehkeä tällä hetkellä olen.. rupsahtaminenhan on väistämätöntä.. ;-) ), mutta muuten luulen, että kuviin satsattu raha olisi vähän hukkaan heitetty. Ollaan yhdessä pohdittu summaa, minkä kumpikin panostaisi lahjaan, jotta ei tuhlata liikaa rahaa taas yhteen lahjaan heti häiden jälkeen eikä toinen panosta paljon enemmän kuin toinen.

Perinteisiä vaihtoehtoja huomenlahjalle :
1. Rannekello
Klassinen ja aikaakestävä käyttöesine. Jos haluaa laadukkaan merkkikellon, siihen pitää sitten investoida kunnolla rahaa. Hyvään kelloon pitäisi varmasti laittaa tonnin verran rahaa, ja sitä ei nyt ole pankkitilillä.. Enkä ole voittanut lotossakaan vielä, yrityksistä huolimatta!


2. Kalvosimet
Sulholla ei olekaan kalvosimia, joten tämähän voisi olla kiva idea huomenlahjaksi. Etsystä löytyy kalvosimia joihin saa kaiverrettua haluamansa tekstin. Personalisoidut kalvosimetkin olisi kiva idea - esimerkiksi nimikoidut RWJ. Ja toiseenhan voisi laittaa mun (vielä) tyttönimeni kirjaimet - KMP.

Kuva
 
Kuva


Tai kalvosimet, joissa näkyy meidän nimet ja hääpäivä. 

Kuva

 3. Lahjakortti yhteiselle hemmotteluhetkelle
 Kylpylälomalle? Viikonloppu Tallinnassa/Riikassa? Tähänkin menee useampia satasia. Ehkä sitä voisi sopia että ostamme yhteisenä huomenlahjana toisillemme kaupunkiloman, jonne voimme lähteä 6kk kuluttua häistä.. 

4. Kehys hääkuvaa varten
Kuva varmasti laitettaisiin esille joka tapauksessa häiden jälkeen, eikä lahja olisi nimenomaan sulhaselle vaan kummallekin. 

Kuva
  Oikein muuta en nyt keksi, joten auttakaa morsianta häähädässä! Mitä olette ostaneet tai aiotte ostaa miehellenne huomenlahjaksi?  

3 kommenttia:

  1. Me päädyimme, ainakin viimeeksi aiheesta keskustellessamme, siihen, ettei osteta mitään ja lähdetään sen sijaan häiden jälkeen pienelle reissulle johonkin, kun varsinainen "häämatka" tehdään vasta puolisen vuotta häiden jälkeen... :D Mutta ei me kyllä vielä olla mitään varattu...

    VastaaPoista
  2. Minä annoin huomenlahjakuvat ja nahkasalkun koulua varten. Toinen vaihtoehto olisi ollut rannekello. Kalvosinnapit annoin jouluna ennen häitä ja niistä sulho piti erityisesti

    VastaaPoista
  3. Alan kallistumaan yhteisen matkan puoleen.. Olisi ihana lähteä syksyllä vaikka Wieniin nauttimaan syksyisistä päivistä. Toisaalta mietin että jos sovitaan matka, jään paitsi jostain kivasta lahjasta! ;-) Ja eiköhän me varmaan muutenkin lähdettäisi syksyllä jonnekin matkalle. Toisaalta tässä konkurssissa matkalahja olisi parempi kuin muut vaihtoehdot..

    VastaaPoista