6. helmikuuta 2014

Guestbook options

Me morsiammet tykätään yrittää olla "erilaisia".. monesta perinteisestä häätavasta on muokattu uusi vaihtoehto moderneihin häihin. Yksi näistä on vieraskirja. Vieraskirjan vaihtoehdoiksi on esitetty vaikka mitä.. kiviä, pullonkorkkeja, post-it-lappuja, polaroid-kuvia, sormenjälkiä hää"puissa", tilkkutäkkiä.. you name it!

Hääblogi
Kuva
Hääblogi
Kuva
Myönnään, perinteinen vieraskirja on vähän tylsä... Lisäksi siinä on muutama käytännön ongelma: moni ei keksi mitään kirjoitettavaa vieraskirjaan ja kaikki eivät välttämättä ehdi kirjoittaa mietteitään paperille juhlien aikana kun kirja seikkailee ympäri juhlatilaa. En tosin ole myöskään minkään muka-luovan kannalla, miksi raahaisin 110 kiveä juhliin vieraiden tervehdyksiä varten - ja minne ne kivet laittaisin juhlien jälkeen!

Haluaisin kuitenkin säilyttää viestit myöhempää tunnelmointia ajatellen, helpointahan ne on laittaa kirjaan tai kansioon, jotta ne pysyvät tallessa ja kunnossa. Erityisiä vieraiden toivomuspolaroideja en kannata; meillä on joka tapauksessa photo booth. Yleensä vierailla on vaikeuksia kirjoittaa mitään omaperäistä ja hauskaa toivomuksena hääparille, joten ehkä parasta on antaa pientä ohjeistusta ja suuntaa ajatuksille. Kiva idea minusta on tällaiset "toivomuskortit", joissa pyydetään vieraita kirjoittamaan parista ja antamaan heille ohjeita tai neuvoja tulevaa avioelämää varten. 


kevät häät
Kuva
Kuva
Keväthäät 2014
Kuva

Tuo viimeinen idea taitaa olla vähän liian rajoittavaa.. haluaisin kuitenkin, että vieraat jättävät myös ihan omat toivomuksensa mieluummin kuin täyttävät aukkotehtäviä häissä. Toinen hauska idea olisi aikuisten ystäväkirja -tyylinen ratkaisu!

Kertokaahan te tuleeko häihinne eksoottisia vieraskirjoja kuten kiviä, pullonkorkkeja, sormenjälkiä tai muita?

3 kommenttia:

 1. Me mietittiin myös aika pitkään, mitä tehdä vieraskirjan kanssa, ja päädyttiin lopulta tällaiseen ratkaisuun:

  http://ajatuksiasaksasta.blogspot.de/2013/09/haat-vieraskirjaratkaisumme.html

  Ollaan tosi tyytyväisiä, noita on ollut todella hauskaa lukea jälkeenpäin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri samantyyppistä olen itsekin ajatellut! Vieraskirjan tyhjille sivuille on niin vaikea keksiä mitään järkevää kirjoitusta enkä haluaisi lukea 110 kertaa onnea uuden elämän alkuun tms. ;-)

   Poista


 2. Hyvä päivä kaikille teille kaikille, olen Likane Peter nimellä ja olen täällä jakamaan konkreettista todistusta siitä, miten sain 80000€ lainan George Kenneth Loan Investmentiltä, jos olet kiinnostunut lainaa lainasta ystävällisesti ottamalla yhteyttä yrityksen sähköpostiisi : georgekennethloaninvestment@gmail.com

  VastaaPoista