10. tammikuuta 2014

Flip a coin for party music

Häiden musiikki on ollut tiukasti työn alla ja olemme lopulta saaneet aika paljon tarjouksia eri bändeiltä. 

Kyselimme alkuun - tai siis sulho, jonka vastuulla musiikin piti olla, mutta joka on siirtynyt mun vastuulle  -  tarjouksia muutamilta bändeiltä, jotka olin löytänyt muualta blogi- ja nettiavaruudesta. Lähes kaikki tarjoukset koskivat 3 x 45min settiä. Alla status bändeistä ja tarjouksista. Alla saamamme tarjoukset.


Mätt - eivät alkuun vastanneet sulhon viestiin, 
vasta kun mailasin heille uudestaan saimme tarjouksen. 
Hp 1400€ + matkakulut Jyväskylästä. 
Boogiezone - Hp 1300€
Jumper - ei vapaana hääpäivänä
Burnhill Experience - Hp 1300€  
 Salmi Five - ei vapaana hääpäivänä
Onerva - Hp 1500€ 
Glitterbee - Hp 1100 €
MUST - eivät vastanneet sulhon kyselyyn
Tailor Made - Hp 1400€

Meillä on nyt mietinnässä bändi - arvotaan kahden välillä. Kummatkin vaikuttaa tosi hyviltä, toinen on ollut kaverin siskon häissä soittamassa ja toisesta olen saanut hyvän kuvan nettikirjoittelun perusteella. Pitää varmaan heittää kohta kolikkoa.. 

Samalla ollaan myös etsitty jousikvartettia häihin. Laitoin Sibelius-Akatemian soittajalistan kautta viestiä muutamille esiintyjille, ja nyt vain olemme varmistamassa kvartettia. Hinnaksi tälle tulee 500 euroa. Ensimmäinen tarjous mikä saatiin oli 1000 euroa - siis 30 minuutin vihkiseremoniaan, jossa soitettujen minuuttien määrä on ehkä 10! Ryhmä tosin taisi olla ihan ammattiporukkaa, jotka muutenkin esiintyvät konserteissa. Luovuttiin tästä ryhmästä samantien. ;-)
 

6 kommenttia:

 1. Vaikka teidän seremoniassanne soitettuja minuutteja olisi vaikkapa tuo 10, on niiden eteen tehty töitä huomattavasti useampi minuutti :) Mutta huhuh, ois kyllä minullakin jäänyt 1000 euron kvartetti varaamatta! Tuo 500 kuulostaa jo ihan järkevältä hinnalta, verrattuna omaan musiikkiopistotasolla saatuun 50 euroa/ naama kymmenisen vuotta sitten :D

  VastaaPoista
 2. Uhh, en tajunnut, että bändit on näin kalliita Helsingissä. Ollaan budjetoitu tonni ja ajateltiin, että saadaan suunnilleen siihen hintaan täältä päin joku vrt. Lahdesta 1000e+matkakulut. Taidetaan päätyä siihen Lahden vaihtoehtoon. :D Toi Salmi Five kyl kiinnostaisi...

  VastaaPoista
 3. Juu, kovin ovat kalliita.. Salmi Five oli tutun häissä ja kuulemma heitti hyvän keikan. Valitettavasti se ei ollut vapaana meidän hääpäivänä.

  VastaaPoista
 4. Joo Sibelius Akatemian kautta oon etsiskellyt acapellaa häihin. Kaikki "ei ammattilaiset" ovat kans yhdestä biisistä veloittamassa tuhatta euroa! JÄÄTÄVÄÄ sanon minä! se 700e ois mulla maksimi jos ajattelee et on viisi laulajaa, niin se ei ole paljoa per pää, mutta tonni. Huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hurja hinta tuokin.. kuinka iso porukka teillä on haussa?

   Poista
 5. Mielestäni bändien hinnat eivät ihan hirveästi päätä huimaa. Jos 5 henkinen bändi tulee 1000e, käteen jää 200e/hlö, josta pois verot, kulut ym. Sen jakaa sitten sillä, että he ovat häissä/töissä noin 10tuntia+muu työ mitä on jo tehty aiemmin, tuntipalkaksi tulee vajaa 20e ennen veroja. Eli itseasiassa bändi on halvempi kuin esimerkiksi pitopalvelu tai tarjoilijat. Omissa häissäni halusin panostaa musiikkiin ja tilasimme ammattilaisbändin. Emmekä kyllä katuneet!! Tunnelma oli mahtava ja bändi todella tärkeä tunnelman luoja koko illan, niin vihkimisestä yömyöhään.

  VastaaPoista