5. helmikuuta 2014

Hääkampaukselle tekijä

Tukka hyvin, kaikki hyvin - ainakin hääpäivänä! Omalla to-do-listalla on jo jonkinaikaa roikkunut kohta "hääkampaus", johon pitäisi löytää ratkaisu. Ensimmäinen ongelma on päättää miten se tukka pitäisi laittaa hääpäivänä. Toinen ongelma on löytää tekijä, joka osaa tehdä sen hyvin ja pystyy samana aamuna laittamaan myös kolmen kaason tukka juhlakuntoon. 

Mielessä on siis perinteinen niskanuttura, mahdollisesti tukka hieman laineilla tai kiharoilla, jotta nutturaan tulisi eloa. Olen miettinyt myös hiuskoristetta tuohon nutturan sivuun. Jonkinlaisen letin liittäminen hiustyyliin voisi olla hyvä, kuten tässä toisessa kuvassa on.

Keväthäät
Kuva
 
Hääblogi
Kuva
Suurempi ongelma on ehkä se, mistä löydän kampaukselle tekijän - sellaisen joka ehtii tehdä neljän naisen tukan valmiiksi suurinpiirtein samoihin aikoihin? Omassa kampaamossani on ilmeisesti vain yksi työntekijä, joka on tehnyt kampauksia.. eli sinne ei taideta mitenkään ehtiä kaikki neljä. 

Vinkatkaa hyvistä kampaamoista Helsingin keskusta-alueella, joissa olette olleet tai joista olette kuulleet!

5 kommenttia:

  1. Täällä kans panikoidaan tukkajuttuja ja kuka tekee kuudelle naiselle ja kolmelle lapselle hiukset!! APUA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! :-D Sullahan on vielä isompi porukka! Tarvitset varmasti kolme kampaajaa. ;-)

      Poista
  2. Kommentoinpa samantien tännekin, kun kerran blogiisi löysin :) Meitä oli myös neljä kammattavana ja meikattavana, ja kaiken hoiti Muovaamo Kansakoulukadulla. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen ja suosittelen erittäin lämpimästi! Kampaajia oli paikalla kaksi ja koko hommaan meni 3-4 tuntia. Aamupäivä oli tosi kiva, nautimme homman edetessä skumppaa ja mansikoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Katsoinkin heidän nettisivuja, täytyy laittaa tarkempaan harkintaan. :-)

      Poista
  3. Ihanat hiukset! Teen nykyään itselleni arkiversiota;D Toivottavasti löydät sen parhaan kampaajan koko porukalle!

    VastaaPoista