14. lokakuuta 2013

Searching for Grandma

Käväistiin sunnuntaina iltapäivällä pikaisesti Hulluilla Päivillä. Sulho jäi kiertelemään miesten osastoa kun minä suuntasin naisten valtakuntaan. Tiesin, ettei miestenosasto viihdytä kauaa, joten siinä kävi kuten monesti aiemmin - kun aikaa on vähän ja ympärillä "tarjouksia" shoppailupaniikki iski... Äkkiä  pitää ostaa jotain, koska kaikki on niin halpaa ja ale loppuu tänään! 

Siinä kiiruksessa sitten silmiini osui löytö - valkoinen angorabolero! Pohdiskelin boleroasiaa jo aiemmin hääpukuja sovittaessani ja nyt täydellisen oloinen bolero osui kohdalleni. Hinta oli tietysti HP:n "tarjous"hinta, 99e.. 


Rekillä bolero näytti täydelliseltä; ei tarvitsisi muuta kuin irrottaa helmet puserosta jotka oli ommeltu siihen yhdellä langalla. Sovittaessa totesin tosin, että se oli aika niukka edestä.. Se tuntui kiertyvän tissien ympärille vähän rintaliivien tyyliin, joten jätin sen kuitenkin ostamatta.

Etsyssä olisi täydelliseen boleroon sopivia kaavoja, mutta enhän minä osaa neuloa ja valitettavasti omat isoäitini ovat jo kummatkin kuolleet. Haussa on siis isoäiti tai muu vastaava joka osaa kutoa mulle angoravillaisen valkoisen boleron. Vinkkejä otetaan vastaan! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti