29. lokakuuta 2013

Headband as decoration?

Sain uusimmasta Häät-lehdestä lisää inspiraatiota häiden hiustyyliin. Hääpukuni edusta on aika pelkistetty, joten olisi kiva lisätä jotain koristetta vaikkapa hiuksiin. Koristeelliset pannat näyttää aika upeilta (ja näyttää olevan nyt muodissa kun niitä näkee joka paikassa), varsinkin jos hiukset on rennosti laineilla tai puoliksi auki. Tyylistä tulee mielestäni liian "prinsessamainen" jos tukka on liian tiukasti kiinni tai tehty liian jäykän näköinen juhlakampaus. Parhaimmillaan kaunis ja hento hiuskoriste tuo ihanaa vintage-lookia kokonaisuuteen. Tummissa hiuksissa koriste erottuu selkeämmin ja on minusta jotenkin kauniimpi kuin ihan vaaleissa hiuksissa.. 
Häät
Lähde

Häät
Lähde
Keväthäät
Lähde - Style me Pretty
Häät
Lähde - Vintage Elegance
Löysin ihanan lontoolaisen nettibutiikin, josta löytyy kauniita hiuskoristeita. Löysin muutaman tosi kauniin hiuskoristeen valikoimista. Valikoimista voisi myös vuokrata koristeita, mutta en tosin tiedä postittavatko he niitä Suomeen.

Häät
Lähde - Gilian Million
Häät
Lähde - Gillian Million
 
Lähde- Gillian Million


Lähde - Gillian Million
EDIT: Löysin vieläkin upeampia luomuksia Jenny Packhamin sivuilta..  Kannattaa käydä katsomassa jos hiuskoriste on hakusessa. Alla mun suosikkini. :-)

Lähde - Jenny Packham
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti