11. heinäkuuta 2014

Our wedding: Vieraiden toivomukset hääparille

Korvasimme häiden perinteisen vieraskirjan vähän erilaisemmalla teemalla - toivomuskorteilla. Emme halunneet perinteistä vieraskirjaa, jonka tyhjille sivuille vieraat kirjoittaisivat sata kertaa saman "Onnea yhteiselle elämälle" tekstin. Löysinkin hääsuunnittelujen aikana netin syövereistä kivan idean - toivomuskortit. 
Laitoimme siis jokaiseen ruokapöytään Kasinolla pinkan kortteja, joihin toivoimme vieraiden kirjoittavan. Häiden aikana seremoniamestari-veljeni muistutteli vieraita hääparin toiveesta saada vieraiden ajatuksia ja viisauksia tulevalle avioliitolle. Saimmekin häiden jälkeen käteemme tukun ihania toivomuksia, ajatuksia ja onnitteluja, sekä suomeksi..

Toivon teille..
"...tuutin täydeltä suklaata." 
"...ihania aamuja toistenne vierestä heräten, romanttisia iltoja, herkullisia hetkiä, jännittäviä lomia ja yhteisten unelmien toteuttamisia."
 
Muistakaa aina..  
"...tavoitella unelmianne toisianne unohtamatta."
"...että tiimityö kannattaa myös kotona. :-) "
 

Älkää ikinä unohtako...
"...että avioliitto ei ole pelkkää shampanjaa, mansikoita ja seksiä aamuisin, mutta siihen on pyrittävä."
"...tärkeitä päivämääriä, kuten 17.5!"
 
.. että englanniksi. 

I hope that you... 
"...take one minute every day to stare in each other's eyes.. but, <sulho> on occasion take more than 1 minute ;-) "
"...have a love life sweeter than honey."
 
Remember always to... 
"...maintain balance and to focus on what really matters in life... but when in doubt, always do as <morsian> says."
"...say 3 magical words: Please, Thank You and Forgive me."

Don't ever forget to...
 "...take out the trash before you're asked to, <sulho>!"
"...laugh at yourself :-) !"

Oli ihana lukea kaikkien rakkaiden sukulaisten ja ystävien kirjoituksia ja toiveita meille. Etenkin vanhempien ja ukin tekstejä lukiessa tuli ihan tippa linssiin - ihana muisto!

4 kommenttia:

 1. Ihania neuvoja! Meille tulee kirja, mutta sen sivuille nimenomaan näitä toivotuskorteista tuttuja lauseiden alkuja ja kysymyksiä. Törmäsin nimittäin itsekin näihin kortteihin, jotka ovat mielestäni aivan ihania! Ne vain pitäisi liimata johonkin albumiin, koska meidät tuntien muuten laittaisimme ne johonkin laatikkoon, mistä niitä ei ikinä oteta päivänvaloon. Joten meillä on nyt kirja, jonka sivuja otsikoidaan tähän tyyliin ja lisäksi vieraat saavat kirjoitella sinne omia juttujaan ja lapset piirrellä jne. Kortit sitten esille säännöllisesti tärkeistä jutuista muistuttamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, meidän kortit on toistaiseksi ollut laatikossa, mutta ajatuksena on liimata/kiinnittää johonkin kansioon mistä niitä voi myöhemminkin lueskella.

   Poista
 2. Ihanaa että vieraat on jaksanut oikein panostaa noihin! :) Mullakin on juuri tuollaisten tekeminen työn alla, kauhean vaikea päättää mitä niihin laittaisi lauseen alkuun:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me haluttiin mahdollisimman helppoja aloituksia, ettei tule liian vaikeaa keksiä mitä kortteihin laittaa. Pääasia että kaikista vieraista jäi omanlainen muistonsa meidän häihin.

   Poista