12. joulukuuta 2013

Bilebändi haussa!

Hyvät ihmiset, nyt toivoisin teidän apua bändihaussa. Etsitään siis bilebändiä loppuillan tunnelman nostattajaksi Kulosaaren Kasinolle. Bändin pitäisi osata soittaa kotimaisia ja ulkomaisia bilekappaleita, sekä houkutella ihmiset tanssilattialle esiintymisellään. Eli mitään humppilalaista humppabändiä ei nyt etsitä. 
Löysin netistä googlailemalla muutaman bändin, jotka vaikuttivat hyvältä näin nettietsivän näkökulmasta ja musiikkiklippien perusteella. Toisaalta vielä parempi olisi jos jollain on varsinaista kokemusta näistä:

SalmiFive (ei löytynyt kuin FB sivu)

Nyt pitäisi ottaa yhteyttä bändeihin ja tiedustella hintaa sekä saatavuutta. Vai onko sinulla suositella muuta bändiä häihimme?2 kommenttia:

  1. Toivottavasti löydätte mieleisen esiintyjän häihinne. Onhan se hyvän artistin etsiminen ja salapoliisityö haastavaa mutta varmasti vaivan arvoista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Toivotaan että löydetään hyvä bändi.. on vaikea tietää mikä on yleinen hintataso bändeille ja mikä on hyvä. Hyvä musiikki ja esiintyjät vaikuttavat tosi voimakkaasi juhlien tunnelmaan. :-)

    VastaaPoista